Arkadaşın biriyle konuşuyorduk evleneceğim diyor ama 2 milyon lazım dedi ben de dedim senin de evliliğin de mk 2 milyonun varsa ye iç gez dolaş keyfine bak o paraya yazık değil mi 😃 bir kadına yatıracaksın😂😂 haksız mıyım lan
3 sa
Cevap
6Cevap
Ben Olsam Bir Alyans Alırım Yeter Nikah Dairesine Var Kıyılsın Bitsin.
Ne Uğraşıyon Düğünle Nişanla
Sonra Düğünde Toplanan Altınlara Paralarada Çökecek Kız Erkek Tarafı Sonuç Rezillik İle Kalacan.
Ben Olsam O 2 Milyon TL'ye Evi Komple Lüks Mobilyalar ve Beyaz Eşyalar İle Doldururdum
Bir köşeye de Son Model Oyun Bilgisayarı Yanına Büyük Bir Balık Akvaryumu On Numara Olurdu.
Herkesin fikri farklıdır. Mesela sen 5 milyon lirayı bir eve yatırmak isterken başkası o parayla 2 sene otelde kalmak isteyebilir eheheheh.
Hahahahahahhhahshs
Haksızsın. Evlensin ama 2 milyonu çöp etmesin saçma sapan düğün vb yaparak
Bilmem kullanana ve amacs gore degisir NASIL diye sorma
Bencede haklısın evlenmek için 2 milyon mu lazım 🙄🙄 1 milyona araba alırsın 500 bine iş yaparsın 1 500 binlede gezersin afkkskd kafam ticari çalışıyor ajfjskdj bi düğün 2 milyon olamaz ya ajfkkdfjn
Düğün şart değil sade bir nikahla da olur evlenmek isteyen her türlü evlenir
Bencede katılıyorum çok gereksiz masraflar
2 milyon a lüks araba alırsın ama gsrek yok ya ev alamazsın 3 milyona var ama ev
Üç milyona yakın param var. İki senedir biriktiriyorum. Mindan başka verecek hiçbir şeyi olmayan kadına neden yatırım yapayım. İyisinden bir araba çekip piyasa yaparım. İki biraya arabada verenler çok
Yani bi kadın için çok fazla ya evlenceksen sade bi nikahla işi bitir max 200 bin giderin olsun ötesi fuzuli masraf
Kanka kötğ haberim var
2 milyon para değil
Olmayana çok işte
İyi destek oluyorsun arkadaşına 😄
Akıl veriyorum garibana napim ben olsam yer içer gezerim o parayla bi süre götürür o para
Az bi para sırf düğün yapmak bile o kadar tutuyo
Bi Daire parası değildir mk :d
Haksızsın hiç aşık olmamışsın demek
sever
Aşk yalan
Fazla bence..
Az değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşınla bu konuyu konuşmanız bile evlilik maliyetlerinin ne kadar gündemde olduğunu gösteriyor. 😅 2 milyon lira biriktirmek, günümüzde birçok insan için hiç de azımsanmayacak bir miktar gerçekten. Evlilik masrafları kişiden kişiye, beklentilere göre çok değişiyor. Kimisi daha mütevazı başlarken, kimisi için bu rakam bile yeterli gelmeyebilir. 🤔
Senin "ye iç gez" fikrin de, parayı nasıl değerlendireceğin konusunda bir tercih ve bu tamamen kişisel. Evliliğin sadece maddi bir "yatırım" olmadığını, iki insanın ortak bir hayat kurma hayali olduğunu da unutmamak lazım. 💖 Senin bu konudaki düşüncelerin neler?