E-devletten arabama ve motora muayene randevusu oluşturmaya çalıştım, arabayı oluşturdu ama motoru oluşturmadı. Nedendir?
Şöyle hata veriyor
"Lütfen linkleri kullanınız!"
E-devletten arabama ve motora muayene randevusu oluşturmaya çalıştım, arabayı oluşturdu ama motoru oluşturmadı. Nedendir?
Şöyle hata veriyor
"Lütfen linkleri kullanınız!"
Cevap
6Cevap
Muayene randevusu muayene şirketinden alınır. E-devletten değil.
Arabaya aldim motora alamadim
Tuvturkun kendi sitesinden aliyorum simdi. Dediğin gibi istasyon sorunundan dolayi muhtemelen. Cunku motor icin ayri istasyon varmis
belli bir süre içinde 1 kere veriyor olabilirler
E devletten mi oluyor o işler artıkkkk ilğinçç..
Arabaya aldim valla
Tüv Türk den oluyor genelde bütün işlerim
E devlet zzten tuvturkl3 baglantili
Onu anladım ama. Tuv Türk sana randevu verirken. Randevu saati ya da randevu aldığın istasyon yeri doluluk gibi yerleri gösterir e devlet bunu sana göstermez. İstasyon dolu ise hata verir genede sen bilirsin. Edevlet bağlantısı var biliyorum ama. Randevu işini tuv türkden yaparım her zaman 🏍✔️motorun ne bu arada
Motor bnim degil babamin ama benim üstümde. Honda activa 100
Anladım ha baban ha sen fark etmiyor ki 😀🏍 sen genede randevu işini tuv Türk uygulaması ile yap derim. Randevu dolu olursa akşam 8 den sonra güncelleme yapılıyor genelde dolu olan yerlerde boşluk bulunabilir
Yani motor benim üstüme ama ben kullanmiyorum motor ehliyetim yok. Ama araba kendimin
Anladım gerek miyorsa araba bin zaten motor genel olarak riskli ben motorcu biriyim bu yüzden tavsiye etmem
E devletten alınmıyor ki
Arabaya aldim motora alamadim
Tuvturk ücretsiz randevu yaz çıkıyor
Aliniyor
Nuye hata verdi o zaman 5 kere denedim belki arabayi aldim motorda olmadi
Hayır tüvtrk yaz ordan alırısn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Motosikletin için e-Devlet üzerinden muayene randevusu oluşturmaya çalışırken "Lütfen linkleri kullanınız!" hatası alman oldukça can sıkıcı olmuş. 😔
Genellikle otomobil muayene randevuları e-Devlet üzerinden sorunsuz bir şekilde alınabilirken, motosiklet muayeneleri için TÜVTÜRK'ün kendi web sitesi veya çağrı merkezi üzerinden randevu almanız gerekiyor. Görünüşe göre e-Devlet sistemi, motosiklet randevuları konusunda doğrudan bir entegrasyona sahip değil veya teknik bir aksaklık yaşanıyor. Bu yüzden sistem seni TÜVTÜRK'ün kendi kanallarına yönlendiriyor olabilir. 🛵 Güvenli sürüşler dilerim!