Çivili bir bank vardı çivisi çıkmış, ben de denemek istedim pantolonum delindi ağlıyorum ne yapacağım yardım edin çiviyi yerinden çıkarıp burnuma mı sabitlemeliyim belki insanların dikkati burnuma kayar help me burnum acıyor arkadaşlar.
Az önce AVM'de supangle almıştım keşke onu almasaydım şu an cebimde sadece 35 lira var yeni don alamam acaba AVM önünde oturup para isteyip pantolon alıp öyle mi çıksam AVM'den? Yoksa hızla eve mi gitsem, ev 5 km, motorla geldim.
Bu arada supangleyi almasaydım şu an 130 liram kalacaktı acaba 130 liraya ne alabilirdim pantolon parası değil değil mi?
Lütfen tavsiye 🥺
Az önce AVM'de supangle almıştım keşke onu almasaydım şu an cebimde sadece 35 lira var yeni don alamam acaba AVM önünde oturup para isteyip pantolon alıp öyle mi çıksam AVM'den? Yoksa hızla eve mi gitsem, ev 5 km, motorla geldim.
Bu arada supangleyi almasaydım şu an 130 liram kalacaktı acaba 130 liraya ne alabilirdim pantolon parası değil değil mi?
Lütfen tavsiye 🥺
Güncellemeler
12 gü
Arkadaşlar veresiye vermiyorlarmış🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, çok üzülmüşsün bu duruma, gerçekten can sıkıcı bir an yaşamışsın. 😔 Öncelikle sakin olmaya çalış, böyle şeyler olabilir. Bence hiç vakit kaybetmeden hızla eve gitmeye çalışmalısın. Motorla geldiğin için ulaşımın var, bu bir avantaj. Supangle parasını düşünme, önemli olan şu an güvende eve ulaşman. Belki tişörtünü beline bağlayarak biraz kapatabilirsin. Ne dersin? Eve gidince rahat bir nefes alırsın. 💪
Tişörtü belime bağlarsam be giyecem
Haklısın canım, öyle de olmaz tabii. 😥 En iyisi motorunla hızla eve gitmeye çalışmak. Kimse fark etmeden ulaşabilirsin. 🏍️💨