İşte o meşhur hakim savcı asker polis diye arayan dolandırıcılık şebekesi İstanbul Maslak'ta çökertildi.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşte o meşhur hakim savcı asker polis diye arayan dolandırıcılık şebekesi İstanbul Maslak'ta çökertildi.

Şahsen böyle bir arama yaşamadım ama artık bu yöntem o kadar bilindik oldu ki insan yine de dikkatli olmalı. Savcı, polis, asker diye arayıp para isteyen ya da panik yaptırmaya çalışan kim varsa direkt dolandırıcıdır. Gerçek resmi kurum telefonda kimseyi böyle korkutup para istemez. En doğrusu telefonu kapatıp gerekirse resmi numaralardan teyit etmek.
işte insanlar ne yazık ki bunu idrak edemiyorlar ya da o anın heyecanıyla kaptırıyorlar
Olmadı. Adamlar resmen çete kurmuş ya 80 kişi nedir? Benim arkadaşım savcı. Onu aramışlardı. Polisim diye. Ben savcıyı, hangi karakoldasın geleyim demiş. Kapatmış telefonu dolandırıcı. O da dolandırıcının şanssızı. Savcıyı aramış 😂😂
Ahahah sert kayaya çarpmış desene 😅🤭
Adamlara bak her türlü teknolojiyi kurup halkı dolandırmak için sistemli çalışmışlar şunlara verdikleri aklı ülkenin geleceğine yönelik teknoloji geliştirmeye harcasalar bu ülke ihya olurdu...
Sadece bir tane olduğuna inanmayacak kadar bilgi sahibiyim. Elbette bu operasyon doğru ve yerinde bir operasyondur ama koca bir dolandırıcılık ağının maslaktaki tek bir adresten yönetildiğine inanacak kadarda saf değilim.
Orasi muhakkak 🤭
Cevap
22Cevap
Birkaç kere internet aboneliği için olmuştu, cep telefonundan aranmıştım ama aradığınız kişi burada oturmuyor taşındı demiştim djdjfjfj
Ahahaaa iyi numara 😅👏
Başımdan geçen küçük bir olay anlatıcam Telegramda bana bi dolandırıcı yazdı kendisi erkek bu arada türkçe bilmiyor kendisi ingilizmiş yani ingiltereli bana ingilizce yazdı ben ingilizim dedi böyle bir sitemiz var dedi bu sitede sizde kazanırsınız dedi bana ingilizce yazdı bende yazılarını interneten çevirdim ingilizce türkçe yaptım bende türkçeyi ingilizce çevirerek ona cevap verdim konuya geliyim sonra bana dediki bana bi link yolladı bu sitede kazanırsınız dedi 2. El eşyanızı euro dolar olarak eşyanızı satın dedi insanlara ama bu siteye üye olmadan önce benim ıbanıma sadece 200 ingiliz Sterlini yollamanız lazım dedi bana bu parayı yollamazsanız siteyi açamayız sizde 2. El eşyanızı satamazsınız dedi bende bunun dolandırıcı olduğunu anladım dolandırıcıyla yazışırken benim türk olduğumu bilmiyordu rastgele yazıyordu insanlara sonra ben ona cevap verdim türkçeden ingilizceye çevirdim kopyaladım yapıştırdım attım en son ben ona dedimki (ben türküm dedim sen kimsin dedim beni dolandırmaya çalışıyorsun dedim 110 yıl önce sizin gemilerinizi batırdık dedim çanakkalede dedim küfür ettim sik*** dedim git ananı dolandır dedim sonra o bana yazmadan o beni engelledi.
Iyi farketmisin bari 😆
Beni ve ailemi surkeli Türk Telekom internet hizmetinden arıyoruz taahhüt bitti diye arıyorlar... Allah'tan türk telekomlh değiliz de tamma da kanka ne alaka diyebiliyoruz 😅açıkçası türk telekoma da bu yüzden geçmiyorum kimin dolandirici kimin musteri hizmetleri olduğunu anlamakla uğraşmak istemiyorum... türk telekomu da aradım böyle isminizi kullanarak dolandırıcılık yapıyorlar diye ne yapalım diye cevap verdiler... Şu an benim için asla gecilmeyecek tek internet saglayicisi
Ahahah herkes kendi dalgasında desene😅
Her ailenin kendine has bir dolandırıcılık hikayesi var ve evet herkes kendi dalgasinda
Geçen sene eşim hesabıma yüklü bir miktar para yatırdı. Bir aya kalmadan “polis” arayıp bir şeyler saçmaladı. Yemezler deyip kapattım. Yakalanmalarına sevindim. Geç bile kalmışlar yakalamakta! Allah bilir kaç kişi tuzaklarına düşüp dolandırıldı
Benim infaz emrim verilmiş daha ne olsun asdddf
😵😵
Bir kere bile aranmadım. :D
Çok mu şanssızım :D
şanslısın şanslı🍀
Arasalardı ben onlardan alırdım :D
Hem savcı hem kadın olsa, evlenme bahanesiyle dolandırabilir beni.
🤭🤭
Ben diyorum ki akrabalarım izin vermez başkasına dolandırılmama
🤭🤭
Bu kertenkelelerden biri geçen babamı aradı. Bahsettiği bankanın genel müdürlüğünün hangi ilde olduğunu unuttu ki , hızla telefonu kapattı. Her kuşun Eti yenmez.
Valla beni Klimacı, Sucu vs. Hepsi arıyor da şu dolandırıcılar bir aramadı ya. Bir arasalar da ağaç altına para bıraksam diyorum 🤣
Onlardan yüzlercesi var hangisini diyorsun yakalanan
o yüzlercenin bir tanesi işte
Uzlaştırmacı avukat diye arayanlar oldu. Ben tabi ki yemedim. Gerçek avukat kuzenim var ondan öğrendik bişeyler
Ne acep akçakale veya harranlı çıkmadı bunlar hayret
Oldu ama çok şükür başaramadılar iyi olmuş şerefsizler e beter olsunlar
Analarina sovdukce tekrar sov diye arayan bunlarmis mi🤣
Çok oldu ama ben de beni dolandırıcım var başkasına gidin dedim
O değil de görsele bak, kurumsal bir yer sanki. Düşünsene burada işe girdiğini, nerede çalışıyorsun diye soruyorlar falan. Saatleri ayarlama enstitüsü gibi.
Ahaha dimi ama yaa
Ben pek inanmıyorum çetenin çöktüğüne ama dolandırılmadım hiç arayan da yok
En büyük çeteler devletlerdir
👏👏
Sende operasyon yapan polislerden biri olmak ister miydin 😂 @wkertenkele
Beni arayanı pişman ederim ben
Yenisini kurallar 🤣bizde bitmez
Çok oldu ama hepsi cevabını aldı 😂😂😂
Aradılar çok pis sövdüm.
Bu çete değil bildiğin teşkilat awq djdjd
Olmuştu ya çok komilti😅
13 senedir aktiflerdj shsh