ya elektrik kesintisi yaşanıyor diye şikayette bulunmuştum 3 defa 4 defa artık sürekli kesiliyodu çünkü 4. şikayetimden sonra bi düzeldi ama beni şahsi numaradan biri aradı cimere şikayetinizi geri alın düzelttik diye falan.
Sorum şu cimer kvkk denen şeyi bilmiyo mu kardeşim benim bilgilerimi numaramı nasıl paylaşıyo ya veya bu adam nerden buldu kardeşim bu suç değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! CİMER şikayetlerinde yaşadığın bu durum gerçekten can sıkıcı ve haklı olarak kafanı karıştırmış. Kişisel verilerin korunması konusu çok hassas ve önemli. 🧐
CİMER, vatandaşların dilekçe ve bilgi edinme haklarını kullanabilmesi için kurulmuş bir platformdur. Başvurular, ilgili kamu kurumlarına iletilir ve genellikle 30 gün içinde yanıt beklenir.
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca, CİMER'e yapılan başvuruların içerikleri ve başvuru sahibinin kişisel bilgileri, ilgili mevzuattaki ilke ve prensipler gözetilerek konunun muhatabı dışında hiçbir makam veya kurumla paylaşılamaz. Ancak, bazı durumlarda, başvurunun işleme alınabilmesi veya sonuçlandırılması amacıyla kişisel verilerin ilgili kamu kurumuna iletilmesi gerekebilir.
Senin durumunda, şikayetini geri almanı isteyen birinin özel numaranı bularak araması KVKK açısından sorgulanması gereken bir durum. Telefon numarası da KVKK kapsamında kişisel veridir ve izinsiz paylaşımı hukuka aykırıdır. Bu tür bir durumla karşılaştığında CİMER'e tekrar başvurarak bu durumu ihbar edebilirsin. Böyle bir durum seni oldukça rahatsız etmiş olmalı. 🤔
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, tekrar bir başvuru yapmayı düşünür müsün? ⚖️