13 yaşındaki küçük bir kıza tecavüz eden bir varlık cezaevine mi yoksa mezara mı girmeli
Mezarın cehennemin dibine girmeli
Ceza evine girsin biz onu besleriz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
işkence cezası sonrada idam.
Suç Kesine Okey Ama Türkiye'de Kadınların Erkeklere Ne kadar İftira Attığını Duysanız Ağzınız Açık Kalır
Ya İftira Attığı Tecavüzcü Diye İdam Edilir Sonra Masum Olduğu Ortaya Çıkarsa Ölen Adamın Vebali Ne Olacak?
Kendi Kızı Babasına İftira Attı Bana Tecavüz Etti Diye Adam Utancından İntihar Etti Kız Sonra İtiraf Etti Suçlamak için Yaptım Diye.
Maalesef İstanbul sözleşme si bunu sağlıyor du çok şükür bitti o saçmalık süresiz nafaka adına biz erkeklerin kanını sömüren kızlar fazlasıyla var güya kadın erkek eşit ama maalesef böyle bir adaletsizlik var
cezaevi
Neden peki söyler misin lütfen
idam da acı yokki saniyeler içinde gidiyor ama cezaevinde ömür boyu acı çeksin
Ceza evinde o kızın ailesi sen ben vergi ile ona sıcak yemek yatak vericez diğerleri de yapacak bunu ama idam cezası versen bu ahlaksız varlık bundan dolayı idam edildi diye kim kolay kolay buna cesaret eder can tatlıdır kısas da hayat vardır
afganistana gidebilirsin dostum tutan yok
Senin işine de geliyor bu
yallah tutan yok seni
Bende yaparım ceza evine gider yatırım diyon afganlara kurban olun siz onlar kadar degilsinz
başlatma lan afganına arabına
İngiliz Fransız senin ülkeni işgal etti afganlar değil ama belli sende onların tohumusun
Emir vaki konuşma aç pp yolsa uzatma
sus lan ne diyorsam onu yapcaksın
Oldu paşam başka emrin
böyle paşam diceksin ATAM afferim sie
Atan da onların uşağı idi paşam pp den belli 😆
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!