13 yaşındaki küçük bir kıza tecavüz eden bir varlık cezaevine mi yoksa mezara mı girmeli
Mezarın cehennemin dibine girmeli
Ceza evine girsin biz onu besleriz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Suç Kesine Okey Ama Türkiye'de Kadınların Erkeklere Ne kadar İftira Attığını Duysanız Ağzınız Açık Kalır
Ya İftira Attığı Tecavüzcü Diye İdam Edilir Sonra Masum Olduğu Ortaya Çıkarsa Ölen Adamın Vebali Ne Olacak?
Kendi Kızı Babasına İftira Attı Bana Tecavüz Etti Diye Adam Utancından İntihar Etti Kız Sonra İtiraf Etti Suçlamak için Yaptım Diye.
Maalesef İstanbul sözleşme si bunu sağlıyor du çok şükür bitti o saçmalık süresiz nafaka adına biz erkeklerin kanını sömüren kızlar fazlasıyla var güya kadın erkek eşit ama maalesef böyle bir adaletsizlik var
Cevap
3Cevap
işkence cezası sonrada idam.
Meseleyi bilmiyorum
cezaevi
Neden peki söyler misin lütfen
Ceza evinde o kızın ailesi sen ben vergi ile ona sıcak yemek yatak vericez diğerleri de yapacak bunu ama idam cezası versen bu ahlaksız varlık bundan dolayı idam edildi diye kim kolay kolay buna cesaret eder can tatlıdır kısas da hayat vardır
Senin işine de geliyor bu
Bende yaparım ceza evine gider yatırım diyon afganlara kurban olun siz onlar kadar degilsinz
İngiliz Fransız senin ülkeni işgal etti afganlar değil ama belli sende onların tohumusun
Emir vaki konuşma aç pp yolsa uzatma
Oldu paşam başka emrin
Atan da onların uşağı idi paşam pp den belli 😆
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?