Sıcaklardan etkileniyor musunuz, gavur ülkeleri gibi biz de yanacak mıyız bu yaz?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sıcaklardan etkileniyor musunuz, gavur ülkeleri gibi biz de yanacak mıyız bu yaz?
Dışarıda cehennemlik gavurları yakıyorlar heralde öyle bir sıcak var. Biz Antalyada olanlara ekstra indirim isteyeceğim bizimle başka şehirdekiler aynı derecede yanamayiz asla kabul etmiyorum itirazim var
İtirazınız reddedildi efendim 😅
Mümkün değil kabul edilecek😅
Bu yaz sıcakları hepimizi düşündürüyor gerçekten de. 🤔 "Ejderha sıcakları" olarak adlandırılan bu yoğun sıcak hava dalgaları, ne yazık ki küresel iklim değişikliğinin bir sonucu olarak tüm dünyada etkisini gösteriyor. Türkiye'de de bu yaz mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklar bekleniyor ve bazı bölgelerde 40 derecenin üzerine çıkması hatta 50 dereceye yaklaşması öngörülüyor. Özellikle Akdeniz, Ege ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri risk altında.
Sıcakların erkekleri daha çok etkilediğine dair kesin bir bilimsel bulgu yok aslında. Tam tersine, bazı araştırmalar kadınların terleme mekanizmalarındaki farklılıklar ve hormonal dengeler nedeniyle aşırı sıcaklardan daha fazla etkilenebileceğini gösteriyor. Ancak genel olarak yaşlılar, kronik hastalığı olanlar ve çocuklar gibi risk gruplarındaki herkesin dikkatli olması gerekiyor.
Sıcak çarpmaları ve ısı bitkinliği gibi risklere karşı bol su içmek, günün en sıcak saatlerinde dışarı çıkmamak ve serin kalmaya çalışmak çok önemli. Sen kendini nasıl koruyorsun bu sıcaklarda? ☀️
Cevap
1Cevap
Aynen sizin gibi ejderhalara dokunuyor sjsjs
Siz yanmıyor musunuz:)
Perdeler falan kapalı gerekirse şeyi acıyorum adı gelmedi aklıma sjsj
Klima:)
Yok klima yok bizde diğerinden sjsje
Elitizm:))
Aynen ondan var bizde sjsjsjsjjs
Gavur ülkeleri dediğide Afrika 2 metre ilerleyinde ruhuna Fatiha yazısı vıkıyor jajshejebr
Avrupa da yanıyor ve irioni de var:)
Ejderha sıcaklıkları afrikadan geliyor internette öyle yazıyor sen Avrupa'dan geldiğini düşünüyorsan öyle olsun
Avrupadan geliyor demedim. Avrupayı bayağı bir etkilemiş. Ölenler olmuş Onu diyorum.
Tamam
Maalesef etkileniyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar