Ümraniye'de bir kadın, ürün satma bahanesiyle girdiği atölyede çalışan genci öpmeye kalktı:
- Dokunma bana
* Of erkek.
- Çık lan dışarı. Dışarı çıkar mısın?

https://www.sondakika.com/3-sayfa/haber-atolyedeki-genci-zorla-opmeye-calisti-beklemedigi-20006832/
...
Sizi zorla biri öpse tepkiniz ne olurdu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Emoji olmasaydı iyiydi, çocukken çok oluyordu büyüyünce olmadı 😃
Ne cok oluoodu 😳😳
Öpülme😃
Way anam. wayy
Başıma gelmişti üniversitede biri kapıyı kitlemişti
Ee snr? kotu bisiler olmadi umarim 😟
Gitmeme izin vermemişti ama bir beş dakka sonra saldı. Okula şikayet etmiştim ardından
Dogrusunu yapmisin 👏
Yakisikli ve alfa olsaydi sen onu operdin 🤣
@Fhkkhffkhf hayır öpmezdim önceden de reddetmiştim
Surekli gittiğim kuaför beni öpmeye çalışmıstı bağırınca geri çekildi korktu O günden sonra da bir daha oraya gitmedim
😳😳😵
Kuaför sandım vıp yakın temas hizmeti çıktı sjhjh
Başına fena vurmuş onun. Zorla öpmek ne demek. Uygun bir dille uygun bir yere çağırsa belki gelirdi 😅😅
Belki 🤭🤭🤭
Hayır, böyle bir şey yaşamadım ama yaşasam tepkim net olurdu. Zorla öpmek şaka ya da romantiklik değil, sınır ihlalidir. İnsan istemediği bir temasa maruz kalınca bunu normal karşılamak zorunda değil. Ben olsam sert şekilde mesafemi koyar, gerekirse ortamdan uzaklaşırdım.
Zorla öpülmedim ama yanımdan geçerken öpücük atmışlardı :D
Wayy wayy 🙃😉
Devir tersine dönüyor. Acilen baskınlığımızı artırmamız lazım
Yabancı değil ama tanıdıklardan normal bir şekilde oldu.
Zorla başıma geldi sokakta ve birçok insanın olduğu park yerinde... öyle bir şok oldum ki o an sadece bağırabildim çevreden yetiştiler iğrenç bir bir durum cidden
Aha valla şimdi gördüm sorunu 🤦🏻 benzerini demin ben sordum zorla olmadı ama yanlışlıkla oldu 🤦🏻
Bu konuda hiç İslam yok biri bana temas ederse kalkarda öpmeye çalışırsa zorlarsa ağzını burnunu kırarım
Yok ya zorla olmasss :)
Olacaksa guzellikle olsun dimi
Yani bakışa bakışa olmalı
Sevdiğim adam tarafından Latife amaçlı oldu 😂 küsmüştük zoraki oldu ama gayet güzeldi 🙈
Zorla öpmeye çalışan biri olmuştu tabi kıyameti kopardım
Ha ona ben kücüklügümen beri alişkinim şekerim
Aahah 😅
iyi bari yatırıp * adamı
Korktun mu yoksa cicim sen 😉
çok korktum ben kadınlardan hep korkarım
Zorla tecavüze uğradım önceden hala antidepresanlarla ayaktayım
Türkiye çok öpülüyoruz biz.
Tokatı yedi 😅
Eline saglik 😅👏
Beden dersinde yasamjstım
😵😵
Anlat cabuk
Bak şimdi bizim sınıfta bir cocuk vardı adı buğraydı ben bu çocukla çıkmaya başlamıştım (ortaokul) ben buna sürekli diyordum öpüşmeyelim ama sarılmaya falan okeyim ben diyerek oda kabulleniyordu bizim beden derslerinde sınıfa çıkmak yasaktı sınıfa çıkan olursa öğretmen sınıfa giriyordu birden neyse bir tane çocukta sınıftaydı Enes diye buğrs enese para verdi benim kantine borcum var ödeyip gelsene kendine de çikolata falan al dedi neysee biz sınıfta başbaşa kaldık sarılmaya falan çalışıyorum ilk defa sevgilim olmuş diye meraklanıyordum cocuk birden çenemden tutmuştu gerisi de 😭
Wayyy hizliymis delikanli 🤭🤭
Ahhshshshshd 1 sene triplere girdim ben artık kirli bir kızım diyerek sonra bir sürü olay patladı okulda benimki yanında devede kulak kaldı
Bu meret orta okula kadar düşmüş
Ya he he kimimiz ilkokulda lisede ortaokulda asik oldugumuz birisi olmadı
Orta okulda bir sevgilim oldu tabi o zaman buluşmak mesajlaşmak ne Gezer okul içinde flört ediyorsun dışarı çıkınca birbirinizi tanımıyorsunuz.
Lisede ise bir kız arkadaşım oldu hep beraber okul içinde gezerdik oturup konusurduk ama birbirimize hiç açılmadık. Tabi daha o zamanlar bırak cep telefonunu WhatsApp i daha msn bile yoktu. Ona karşı hiç sarılma öpmek gibi bir şey düşünmedim.
Hadi yaaa
Cok gecmis olsun 🙁
Üzücü olmuş belki onu tekrardan bulabilirsin ben biraz daha yeni nesil sayılıyorum mesajlaşmak falan çok vardı kötü pis olaylarda daha çok vardı
Aradan 25 yıl nereden bulacam hatta bulmak gibi niyetim yok. Ben evliyim oda evlidir büyük ihtimalle. Belkide okudu büyük yerlere geldi. Başarılı bir kızdı
O zaman ikinizinde hayırlısı buymuş
E tabiki. Bunda da bir hayır vardır
Open kişiye göre tepkim değişir😎
Evet oldu böyle bir şey maalesef
Artık şaşırmıyorum
Tipine bağlı
Ahaha 🙃😝
Öpmekle kalsa iyi
😵😵
Taciz bu
Sen öpp beni sesimi çılarmam
Hayır