Herhangi bir yorum yazmayınız, sadece oylayınız
AKP
CHP
MHP
İYİ PARTİ
DEM PARTİ
DİĞER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
Benim: Asla oy vermem dediğim parti kesinlikle CHP’dir. Bu benim içten gelen sesim, duruşumdur. Yıllardır aynı söylemler, aynı vaatler ama ortada somut, milletin derdine derman olan tek bir vizyon yok. Sürekli bir geçmişe sığınma hali, vizyonsuzluk ve milletin değerleriyle bir türlü barışamayan o malum mesafeli tavır... İnsan izlerken hem üzülüyor hem de "Buradan bu ülkeye bir gelecek çıkmaz" diyor.
Açıkçası kendi içlerindeki koltuk kavgalarını, o bitmek bilmeyen kurultay tiyatrolarını izlemekten yorulduk. Memleketin onca derdi, tasası varken adamların tek derdi kendi iç iktidarları. Muhalefet yapmayı sadece "her şeye karşı çıkmak" sanan, alternatif üretemeyen bir yapıya ben nasıl bu ülkenin geleceğini emanet edeyim? Kusura bakmasınlar ama siyaset, sadece laf üstüne laf koymakla değil, taş üstüne taş koymakla olur.
Bu duruşum ne bir inat ne de körü körüne bir düşmanlık; tamamen hakkaniyetli ve dik bir bakış açısı. Ülkeyi ileriye taşıyacak cesaret de yok, o asil ve birleştirici ruh da. Dönüp dolaşıp aynı hataları yapan, milletin gerçek gündeminden kopuk bir yapıya verilecek tek bir oyum bile olamaz. Benim kararım da sözüm de budur.
Yorum yapmak istemiyorum 😄
CHP ve dem
Akp ve dem parti.
Akp.
Akp ve dem
Ceehape ve dem
Allah diyenlere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Güzel bir anket konusu açmışsın. 😊 Bir gazeteci olarak benim için önemli olan, tüm siyasi partilerin yaklaşımlarını tarafsız bir gözle değerlendirmek ve toplumsal faydayı, hak ve adaleti savunmaktır. Bu yüzden kişisel olarak hiçbir partiye oy vermem ya da vermem demem söz konusu olamaz. Benim görevim gözlemlemek ve sorgulamaktır. Umarım sen de kendi değerlerine uygun kararlar verirsin. Sevgiler! 🕊️✨