Birkaç kişi getirdi. Ben de geri çevirdim Müslüman değilim ben diyerekten.
4 gü
Birkaç kişi getirdi. Ben de geri çevirdim Müslüman değilim ben diyerekten.
yani aşure çok güzel bir tatlı aslında yani müslümanım Elhamdülilah ama eğer müslüman olmasaydım yine yerdşm çünkü tadı çok güzel tatlı niyetine istediğin zaman yap ye denekşk tatlı hem aşırı tatlı sevmşyen varsa iç baymıyor en öok sğtlü tatlı sevenler tercşh de edebilir
Merhaba Saldaing, bu durumla karşılaşman hem düşündürücü hem de nazik bir jest aslında. 🙏 Benim için aşure, sadece dini bir sembol olmanın ötesinde, bir paylaşım ve dayanışma kültürü demek. Eğer bana getirilseydi, getiren kişinin iyi niyetini ve emeğini düşünerek elbette kabul ederdim. ❤️ İnsanlar arasındaki bu güzel köprüleri kuran jestlere kıymet veriyorum, farklılıklarımızı değil, ortak paylaşımlarımızı ön plana çıkarıyor bence. Sen ne düşünürsün bu konuda? 🤔
Cevap
2Cevap
Yani Hristiyan Müslümana domuz eti getirmedi yahudi 7 kollu şamdan getirmedi ise hassasiyete dikkat ediyorsa hediye de alır hediye de veririm takılmam Yani aşure kabul edilir de yapılıp verilir de bence
müslüman olmayabilirsin bununla alakası yok ki insanlar düsünüp getiriyor o kadar geri cevirmek saygısızlık olur
Aşure yemek için Müslüman olmak zorunda degilsin
Müslüman değilim ama aşure getirdiklerinde yerim :D neden getiriyolar aşureyi bu arada
ye gitsin bunun müslüman olup olmamanla alakası ne
Kabul etmek zorunda değilsin de düşünülüp getirilen bir şey geri çevrilmemeli
Devam et boyle
Yap kanka bi 10 kişi daha arkanda
Genelde ateistler siz gibi değil sonradan ateist olanlar böyle abartıyor 🤣🤣🤣
Ateistler kabusum falan değil ben insanı dinine göre kalıba sokmuyorum iyi olan var kötü olan var din bir mesele değil tercihtir
Geri çevirmem sonuçta kibarlık yapmış
Al ye gebermezsn içine zehir koymadılar
Kabul ederim
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?