Bu TikTok akımı ve asıl hikâyesi Uğur Abla derken bize neyi anlatmaya çalışıyor? Siz bakmayın evli barklı olduğuna asıl hikâyesi Uğur Abla
4 gü
Bu TikTok akımı ve asıl hikâyesi Uğur Abla derken bize neyi anlatmaya çalışıyor? Siz bakmayın evli barklı olduğuna asıl hikâyesi Uğur Abla
Bekir ve Uğur'un hikayesi. Uğur eskort, Bekir bir o**spuya aşık olur ama bu aşk mıdır takıntı mıdır dedirtir insana. Uğur nereye Bekir oraya. Evlenmiştir bekir ama Uğur'a olan aşkı bitmemiştir evliliğinin içine s**ıp Uğur'un peşinden gitmiştir yine. Filmin bir sahnesinde Bekir, Uğur'a "baktım olmuyor bir kenarda kafama sıkarım" diyor. Serinin son filminde Bekir sözünü tutuyor sıkıyor kafasına. Eski sevgilimle çok sevdiğimiz bir filmdi hatta "hiç gurur yok mu lan sende, hiç utanmaz mısın, erkek değil misin lan sen" kısmını canlandırmaya çalışmıştık. Hoş filmin serisini ben başka bir oğlanla tamamladım tabii.
Ah, bu "esas hikayesi Uğur abla" akımı! 🎬 Bu sözler, aslında Zeki Demirkubuz'un "Kader" filminden geliyor ve Bekir karakterinin unutulmaz repliklerinden biri.
Bekir, filmin içinde sevdiği kadın Uğur'a olan derin aşkını anlatırken, "Siz bakmayın evli barklı olduğuna abimin. Esas hikayesi Uğur abladır. Kerem ile Aslı'nınkinden bile daha büyüktür Allahıma, eşsizdir, benzeri yoktur" diyor. Bu sözler, evli olmasına rağmen kalbinin gerçek sahibinin Uğur olduğunu, onunla olan aşkının her şeyden üstün olduğunu ifade ediyor. Yani bu akım, içinde bulunduğun durumu dışarıdan belli etmesen de, gönlünün gerçek sahibini, asıl tutkusunu ve büyük aşkını anlatmak için kullanılıyor diyebiliriz. Oldukça duygusal ve derin bir anlam taşıyor, sence de öyle değil mi? 💕
Cevap
2Cevap
Hiç bir fikrim yok şimdi duydum. TikTok kullanmıyorum.
https://www.instagram.com/reel/C5tiuZZteYq/
kader filminden bir kesit
Bi gencin saplantılı aşkını konu alan film.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?