Eski sevgilim nisanlandi bej hala seviyordum nisanlandigi aya kadarda mesaj atiyordu. Cok agladim nisanininfan 3 gun sonra da istiareye yattim Rabbim bana gelecegi goster dedim bu ruyayi gördüm manasi nedir. Evimizle ambarimizin arasında bir yılan var kol bileğim kalınlığında Yarısı sarı yarısı kirmizi toplu duruyor ama uzun olduğu belli. Bende mutfaktan görünce evin önüne geliyorum 2 kişi çalışıyor bide ablam var. yılan var diyorum gidip bakıyorlar. o iki kişi ve ablam öldürüyor. Sonra yılanı açıyorlar 30 40 metre uzunluğunda. ilk 10 15 metresi sarı sonrası kirmizi. Kuyruk kismida sarı. Sonra ablam eline sarıyor böyle bende şaşırıyorum elini sürmesine. eline alıp sarıyor topluyor derisi de çıkıyor yılanın. sonra bi kısmını derisinin içine koyuyor. Ve benim konteyderda kalırken yattığım yerin dış tarafına indiriyor. Bu haliyle cok büyük görünüyor yılan ama ölü. O derisinin ters çıktığı yer simsiyah oluyor sonra ve yılanın rengide griye dönüyor.
En garibi de yattığım odanın dış duvarına yasliyirlar tam benim uyuduğum yatağımın olduğu yere. Ve canliyken 50 60 metre olan yılan ölmüş haliyle 200 250 metre oluyor. Dış derisi pat pat sanki pul pul olmuş adete bi dikdörtgen. Ve bor kısmı gri bir kısmı siyah
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bi erkek gelip sana çakıcak 🤣
Bende sana çaksam ha nasıl olr ya kıza küfr etme
Benim deliğim yokki olsa dükkan senin 🤣
Her türlü pomplarm seni köpek
Senden on delik açarım
Delikli olursun 😀
Gay Kezban diye gezersin şapşal seni :)
Cansu kadınsın diye bişey demedim de son zamanlarda iyi s ikilmemişsin her halinden belli hadi ordan git köpek senin gibi havlayan denir
Sikilmeyen sensn grup çaksam sana varya ne iyi olur anıra anıra bayılırsın koçum uslan biraz
Adam ol düzgün konuşalm yoksa sana saydırırım bak 😀cocuk oyuncagısın benim için seni gibileri çok dayak attım :)
Mezarın altında uslanırım ben normal yorum yazdım köpek gibi havladın alttan alınca kendini aslan sandın galiba bi tatlım yapma hanım ol da saygı duyalım
İsme bak tam seni yansıtıyor sapık gibi meymenetsiz herif
Okey adam olsan bende olrm peki bayy
Ben adamımda sen sokarım s q erim dediğine göre sende sorun var
Evet var ben böyleym arkadaş savunma içgüdüm var her zman kadınlar küfr etmez diye yok öyle bir şey öyle de ederm :) ki neyse kusura kalma gardaş byeee
Bende adı üstünde hergeleyim bulaşma huyum var sende kusura bakma
Okey