Ruyamin manasi nedir ne anlama gelmektedir?

Eski sevgilim nisanlandi bej hala seviyordum nisanlandigi aya kadarda mesaj atiyordu. Cok agladim nisanininfan 3 gun sonra da istiareye yattim Rabbim bana gelecegi goster dedim bu ruyayi gördüm manasi nedir. Evimizle ambarimizin arasında bir yılan var kol bileğim kalınlığında Yarısı sarı yarısı kirmizi toplu duruyor ama uzun olduğu belli. Bende mutfaktan görünce evin önüne geliyorum 2 kişi çalışıyor bide ablam var. yılan var diyorum gidip bakıyorlar. o iki kişi ve ablam öldürüyor. Sonra yılanı açıyorlar 30 40 metre uzunluğunda. ilk 10 15 metresi sarı sonrası kirmizi. Kuyruk kismida sarı. Sonra ablam eline sarıyor böyle bende şaşırıyorum elini sürmesine. eline alıp sarıyor topluyor derisi de çıkıyor yılanın. sonra bi kısmını derisinin içine koyuyor. Ve benim konteyderda kalırken yattığım yerin dış tarafına indiriyor. Bu haliyle cok büyük görünüyor yılan ama ölü. O derisinin ters çıktığı yer simsiyah oluyor sonra ve yılanın rengide griye dönüyor.

En garibi de yattığım odanın dış duvarına yasliyirlar tam benim uyuduğum yatağımın olduğu yere. Ve canliyken 50 60 metre olan yılan ölmüş haliyle 200 250 metre oluyor. Dış derisi pat pat sanki pul pul olmuş adete bi dikdörtgen. Ve bor kısmı gri bir kısmı siyah

Ruyamin manasi nedir ne anlama gelmektedir?