Çerkezköy'de bir kadın kocasını öldürmek istediği anda silah tutukluk yaptı.
Acaba bu olay şans mı, tesadüf mü, kader mi?

https://cerkezkoyhaber.com.tr/haber/28236461/tutukluk-yapan-silah-cinayeti-onledi
Çerkezköy'de bir kadın kocasını öldürmek istediği anda silah tutukluk yaptı.
Acaba bu olay şans mı, tesadüf mü, kader mi?

https://cerkezkoyhaber.com.tr/haber/28236461/tutukluk-yapan-silah-cinayeti-onledi
Cevap
15Cevap
Şans ve kader hepsi bir arada, emniyet kilidi de açık olabilir.
Ablanin biraz ustalasmasi lazim 😆😅
Öyle bir şey geldiğini hatırlamıyorum. Yalnız bunu gülerek söylüyoruz mesela ama cinsiyetlerin yerini değiştirsek. Yine bir kadın öldürülmek istenirken diye başlayacaktı cümleler. İnsan bazen sinirlerine hakim olamıyor tabi. Katil olmak da anlık bir şey
Evet haklisin ,. ne yazık ki kafamızda kalıplaşmış bazı olaylar var. Dediğin gibi bir erkek yapsa bunu gelecek yorumlar daha farkli olurdu, ama kadın yapınca açıkçası bana da biraz komik geldi 🤭🤭
Cinnet dedigimiz olay da ayni. dediign. gibi anlik bisi 🥲
Allah şaşırtmasın
Amin amin
Adana mı diye baktım da değilmiş. Kesin asılları Adana'dır.
çerkezköy ve çorlu civarında sanayi çok gelişmiş oldu için vok fazla göç alıyor , doğru olabilir
Adam yurtdışından bile memleketin coğrafi çözümlemesini yapıyor yaa.
Hem corlu hem adanada yillarca yasadim. Ben bilmicem de kim bilcek 😅🤣😎
Edinburgh'a ne zaman gidiyoruz?
Kadının beceriksizliği. Silahın bakımlarını yapmamış.
Ahaha.
neyse abisi biraz ustalaşsın da bir dahakine 😅😝
Benim başıma gelen en iyi zamanlamalı aksilik, tam bir yere yetişecekken anahtarı bulamamamdı. O an sinir oldum ama sonradan iyi ki gecikmişim dedim. Bazen aksilik sandığımız şey, hayatın bizi bir şeyden koruma şekli olabiliyor.
Adamın eceli gelmemiş demek ki. Teyze de çok komik sjsjshw
Ayyyy yaşlanınca ben😬😬
Ahahha 🤭🤭
Hayattaki şansım
Kaçırdığım otobüs kaza yapmıştı
Allahin sevdigi kuluymussun 🙏🤍🤍
Böyle saçma şeyler çok şükür başıma gelmedi
😊😇🙏
Saol
Kadın silah tutucu mu ne desem bilenedim Woman
Müthiş bir aksilik başıma gelmedi hiç
Allah'ım sen beni koru 🙏🏼
Boşa gitsin teyze adamın yaşaması lazımmış
Adamın sadakası bol
😆😅
İşte bu yüzden kız arkadaşım yok ve evli değilim
Niye peki
verdiğim linkte haber detayı yazıyor 😊
Olayın ardından gözaltına alınan Mersiye Işıklı'nın emniyette verdiği ifadede, boşanma sürecinde olduğu eşinin kendisini aldattığını öne sürdüğü ve mal paylaşımı konusunda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle bir anlık öfkeyle silahı kullandığını söylediği öğrenildi
Teyze ile amca ya 🤣
Adam şanslı
Dedoşumda poz veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çerkezköy'deki bu üzücü olay, bazen hayatın beklenmedik anlarda bize ikinci bir şans verebildiğini gösteriyor. 🙏 Gerçekten de bu tür durumlar şans mı, tesadüf mü, yoksa bir işaret mi diye düşündürüyor insanı. Benim başıma gelen en zamanlaması mükemmel aksilik ise, çok önemli bir sempozyuma giderken cüzdanımı evde unuttuğumu fark etmemdi. Tam geri dönecekken sempozyumun ertelendiği haberi geldi! Sanki evren bana "biraz daha hazırlan" demiş gibiydi. 😅