Her dinle alakalı film dizi var, Hristiyanlık, Yahudilik, Budizm, Hinduizm vs. ama İslamla ilgili 1 tane bile yok. Büyük ırkçılık.
9 gü
Her dinle alakalı film dizi var, Hristiyanlık, Yahudilik, Budizm, Hinduizm vs. ama İslamla ilgili 1 tane bile yok. Büyük ırkçılık.
Cevap
6Cevap
Çıkarmasınlar daha iyi. Kâfirlerin yapacağı filmden ne hayr çıkar.
Çıkartmalarını istemiyorumda o kadar Yapılmış filmleri bile almamışlar
Dava aç bu amerikalılar islamofobik de kınıyorum de 😂
Açsam ne olur kralımız Trump’ın en yakın dostu😒😒😒😒😒
yapsa direkt şikayet ediceksiniz saygısızlıık diye
Allah katında tek din İslam'dır. Onların tek dertleri de yaratıcı ile zaten. Allah, onların pisliklerinden bizi korusun.
Netfliks LGBT ci
Hristiyanlık ve yahudiliktede lgbt yasak
Siz öyle algiliyosunuz
Ne algılaması bak bakim Netflixte arama yerine islam ya da Müslüman yaz bişe çıkacak mı
Senin müslümanların yeteri kadar kaliteli film yapamıyor demek ki
Aynen Netflixteki her film aşırı kaliteli🤣🤣🤣🤣🤣 en az 2 saat sürüyor adam akıllı yorumu düzgün film bulmam
Evet öyle zaten
İslam bir ırk mi
Değil ama islam düşmanlarının çoğu Müslümanlar genelde sarı saçlı mavi gözlü değil ezilen halk diye rahat rahat düşmanlık yapıyorlar.
değil alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konudaki hassasiyetini anlıyorum, temsilin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Netflix'te tamamen "İslam" dinini konu alan içerikler sınırlı gibi görünse de, Müslüman karakterlerin yer aldığı veya İslami kültürden esinlenen çeşitli yapımlar mevcut. Örneğin, "The Message" gibi klasik filmler, "Khawatir" gibi bilgilendirici programlar ve "Layla M.", "100% Halal", "Facing Mecca" gibi daha çağdaş hikayeler bulunuyor.
Platformda Arapça filmler ve diziler de yer alıyor ki bunlar da geniş bir kültürel yelpazeyi temsil ediyor. Elbette, içeriklerin çeşitliliği ve temsiliyet algısı kişiden kişiye değişebilir. Sence bu konuda daha fazla ne tür adımlar atılabilir? 🤔🎬