Eskiden izliyordum. Şu an evimde yok.
Biri bahsettiğinde boş bir ifadeyle bakıyorum anlatılanlara🙄😂
Eskiden izliyordum. Şu an evimde yok.
Biri bahsettiğinde boş bir ifadeyle bakıyorum anlatılanlara🙄😂
Abla bizde ne tv dizileri ne internet dizi yayıncılığı doğru dürüst bir içerik hazırlamıyor. Yaz aşkı, kış aşkı, silahlı, vurdulu-kırdılı, siyasi malzemeli, kadının arkasından namıs namıs diye gezinen ancak esas içeriğin kendisi namussuzca olan diziler duymaktan iğrendim artık🤮 duymaktan diyorum çünkü 5 senedir dizi izlemiyorum ne internetten ne tvden. Geçende Murat Soner abimiz en kötü filmlerle ilgili Altın Menemen Ödül Gecesi düzenledi. Hatta hatta ödüllerini seyirciye psikolog eşliğinde verdi. Bunu yazarken bile gülüyorumm. Psikolog eşliğinde verdilerr. İzlerken acayip mutlu oldumm😁 İzlemeyenler için videoyu aşağıya bıraktimm
https://www.youtube.com/embed/qNqnxitYEbYOlay şu ben de izlemiyorum artık ve yeni bir yayından prtamda bahsedilince bilmediğim için o kişilere göre o konuda kültğrel eksik kalmış oluyorum. Umrumda mı? Hayır 😄 Onların bilmediğini de ben biliyorumdur belki
Sadece ülkemizde değil ki, tüm dünyada etkisini yayıyor.
Az miktarda kalan iyi ve güzel değerleri, yerle bir etmeye and içmiş bir oluşumdur Netflix.
Gerçek bir lanetlidir.
İzlemem, onaylamam.
Evimde var ama size katılıyorum kesinlikle
Cevap
8Cevap
Bence kendine göre bir kültür farkı var tabi ki
Kötü örnek olanlar var ne kaka kötü şeyler öyle 🤣🤣
Etki ivmesi yavaşladı fakat değiştirmeyi hedeflediği şeyleri değiştirmiş de olabilir :)
Kesinlikle ayrıcalık var olduğu günden beri tereddütsüz kullanıyorum.
Bazi dizilerde gülerek geçilen konular için insanlar birbirini katleder burada.
Dizi izleyerek kim kültür sahibi olmuş
Her türlü pisliği normalleştiriyor
Neden
yaratıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?