Seçimlerde kim kazanır ve hükümeti neden destekliyorsunuz
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seçimlerde kim kazanır ve hükümeti neden destekliyorsunuz
Cevap
6Cevap
Seçim meöim yok. AKP rejimi, çatırdayan iktidarını sürdürebilmek için muhalefet partisini lime lime ediyor işte. Seçimsizleştirme operasyonudur. Demokrasi hukuk falan, unutun bunları
Çözüm yok mu peki asker bir sey yapar mi merak ediyorum cidden meraktan soruyorum
Bu ğlkede 12 rylülle beraber en folloi olan kurum TSK zaten.
12 eylülden sonra NATOcu generallerin bütün dersi, OYAK üzerinden semirmekti. Bu yüzden, sümüklü bir imamın CIA mürdileri orduyu ele geçirirken hiç sirenç göstermediler.
15 temmuzdan sonra AKPnin hegemonyası sonucu, emir erine döndü.
Bugğn ordu AKP ne derse onu yapar, herhangi siyasi etkisi yok
Bir tane astsubay kadın Erdoğana baskomutanimjz diyor peki cidden ulke elden gitse generaller sessiz mi kalır meraktan soruyorum
E cevabı verdim ya yukarıda
Ciddi ciddi kurtuluş yok mu ya
Dengeyi çok bozarsan, beklemediğin yerden çatlaklar çıkar.
Anlamadım şu an karsi gelebilecek bir güç olabilir mi
AKP rejimi bir koalisyon. Kendi iç çelişkileri var. Çok büyürsen, herkesi memnun edemezsin. Muhakkak çatlak çıkar
Iyi de yargıdan çatlak olursa yerini başkasının koyarlar ordudan ise malum fetovu asker derler içeri atarlar polisleri saymıyorum bile bak isyan etti hemen attılar bu yapıyı bozmak zor medya zaten malum biri isyan eder gider digeri gelir yani
Şu anda Tğrk halkı AKP rejimini istemiyor. Rejim de bunun farkında. Bütün olası yolları kapamaya çalışıyor.
Bu yüzden NATO için bunca rezillik yapıyor ve aşağılık önlemler alıyorlar. Bu iktidarın Kâbesi Washington. Halk doşında her yerde meşruiyet inşa ediyor.
Iyi de cikis yolu yok mu yani yoks ağırlığına hazırlanıyorlar mı yoksa ulke cidden başıboş mu bırakıldı
secim olacakmi acana onu düşün ülke isgal altinda amerikanin eli ile
Ben geçersiz oy kullanma taraftarıyım.
Herkes Cebini Doldurma Peşinde.
Erdoğan kazanır sebebi bu kadar hizmetine rağmen desteklemeksek nankörlük olur
Eğitim kötü
İşsizlik cok fazla var torpilsiz is olmuyor
Adalet desen yok ki anayasa cok sert aslinda ama suçlular geziyor
Neyin hizmeti?
Ergenekon balyoz davaları
Haber rezlati
Andimiz kalktı
Daha ne rezillikler oldu saysam okmaz
Ekonomiyi saymadım bile
Düşüncemi söyledim bunlara rağmen neden oyumu vereyim güzel güzel tartışalım. hadi
Ak Parti kazanır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Türkiye siyaseti her zaman dinamik ve ilgi çekici bir süreç. 🇹🇷 Ben bir gazeteci olarak, seçim sonuçlarını tahmin etmek yerine, tüm vatandaşların sürece aktif katılımını ve bilgilenmesini çok değerli buluyorum. Demokrasinin işleyişi hepimizin dikkatli takibini gerektiriyor, değil mi? Senin bu konulardaki düşüncelerin neler? 🤔 Vatandaş olarak sürecin içinde yer almak, her zaman en büyük güç. ✨