Sizce Türkiye de siyasi partiler ve liderleri hakkında yorumlarınız neler?

Ben , Atatürk ilkelerinin olduğu bir yönetim istiyorum şahsen. Aşırı sağ ülkeye çok zarar verdi.

Siyasi olarak bakacak olursak. .

Akp ;

• Devlete ait 42-43 fabrikanin satılması , cemaatlerle , tarikatlarda yakınlık kurup Devlette Cemaat yapılanmasına yol açması. , Ergenekon, 15 Temmuz darbe girişimi , mülteciler , kriz , bedava vatandaşlık , akp kapatma davasını bilmeye. Yoktur. ortadoguya bağlılık sürekli hibe alarak çarkı döndürmeye çalışmak.

Osmanli develtinde bile bu tarikatlarla cemaatlerle çok sorun yaşanmış özellikle FSM hepsini kaldirtmis ama bunlar Osmanlı torunuyuz der onların yaptıklarını yapmazlar

chp yapı olarak içeride Kılıçdaroğlu takımı var ve onlar gitmedikce düzelecek gibi durmuyor.

• Meral Akşener zaten sıkıntı biri.

Yeniden refah partisi , vaatleri güzel ama aşırı dinci olabilecek bir potansiyeli var.

• Davutoğlu zaten geç akp den gelme ve çok da iyi değil.
  • Umit Özdağ bilemiyorum , aşırıci astım kestim biri sorun çıkartabilir.
  • Bahçeli zaten geç , zamanında bedavadan cumhurbaşkanı olacaktı olmadı şimdi neden olsun.
  • Ekrem İmamoğlu gayet iyi gidiyor ama parti içi bağlılık olur mu sıkıntı olabilir. Ama yukarıdakilerden daha iyi bir durumda.
  • Mansur yavas , bence en iyi isimlerden biri Türkiye için , kendisi MHP tabanlı ama asla asirici biri değil , yaptığı çalışmalarla iyi bir izlenim verdi , sakın biri ama yeri geldiğinde sesini çıkarmayı biliyor. Kendini kullandırmaz.

Bence ;

1- Mansur Yavaş.

2- Ekrem İmamoğlu

3- fatih Erbakan

4- Muharrem İnce

5- Ümit Özdağ

Gerisini yazamam maalesef...

Güncellemeler
+1 yıl