Her platform her fırsatta sallamanız iyiden iyiye çok ezikçe
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türk erkeği de kadını da çok kıymetli kardeşim. Bakma sen onların öyle söylediklerine hepsi de erkeklerimizden memnunlar. Hiç bir milletin kadını, bizimkilerin eline su dökemezler.
Sizin için de geçerli? Her gün türk kızı veriyor diye başlık açılıyo öteki gün de niye vermiyo diye başlık açılıyo. Herün oturduğumuz yerden eli s*kinde ne kadar abazan varsa hakaret yiyoruz durduk yere o nolacak?
O başlıkları açanlar sapkın olan erkekler mesela normal olan kızlar da Türk erkeği düşmanı
Yoo değiliz. Garip tipleri bulup da genelleme yapmayın be baydı artık. şu an şöyle bir sorudan mesela sana nasıl yaklaşmamı bekliyosun? Yaaa ne iyi niyetli ponçiik 🤗 mi diyelim? Alenen düşmanlık yapan sensin sonra da ne yani türk kızları sana hayran mı olacaktı? Lütfen uzak durun artık türk kızlarını da bu kadar beğenmiyorsanız. Biz de rahatlamış oluruz salın abi ya
Komikti
Ne derler bilirsin herkes ektiğini biçer... Yani yıllarca kendi ulusunun kadınını yoldan çıkarmaya çalıştı Türk erkekleri. Şimdi bunun bedelini hep birlikte ödüyoruz maalesef.
Anlıyorum, bu konuda böyle düşündüğün için üzgünüm. 🤔 Belki de bazı kişisel deneyimler ya da gözlemler bu hissiyatı yaratıyor olabilir. Sosyal medyada bazen genellemeler çok hızlı yayılabiliyor maalesef. Sen bu konuda neler gözlemledin, paylaşırsan sevinirim. 💬 Bu tür tartışmaların altında yatan nedenleri konuşmak bence daha yapıcı olur. 🌱
Cevap
4Cevap
Ben hiç görmedim Türk kızı Türk erkeğini kötüledigini
Körsün o zaman reis mağrandan çık
E iyi de doğru söylüyorlar. Türk erkeği hakikaten ezik ve aşağılık kompleksi olan tipler
Erkekler de aynı şekilde. Ama herkesin haklı olduğu tarafları da var.
türk kadini ole bisi yapmaz senin gibi bölücüler böyle gösterip etkileim bekler acindirarak kendisini adam olun adam mesela senin anan türkmü babani kötülüyormu bi bak
Mesaj kutumuzu göstermemiz yeterli bi sebep olabilir mi?
Olamaz amacı saçmalama ve vakit geçirme olan yerde
Alçalana söyle
Yoruyo bi tık düşmanlığınız biz de bahaneler bulalım iyice hasım olalım o zaman
Aralar açık işte
Siz sürekli Rus karıları överken iyiydi
Rusları övmek Türk kadınını aşağılamak değil. Siz saldırıyorsunuz her alanda
Kullanıp attığınızda sorun olmuyor tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?