İstanbul'dayken oradan geçtim, birkaç işim vardı neyse. Saat 22:30 civarıydı. O sırada bir arkadaşım beni arayıp, "Neredesin?" dedi. Ben de "Esenyurt'tayım" dedim. O da bana, "Bu saatte oralardan geçme, taksiye bin" dedi.
10 sa
İstanbul'dayken oradan geçtim, birkaç işim vardı neyse. Saat 22:30 civarıydı. O sırada bir arkadaşım beni arayıp, "Neredesin?" dedi. Ben de "Esenyurt'tayım" dedim. O da bana, "Bu saatte oralardan geçme, taksiye bin" dedi.
Cevap
14Cevap
Esenyurtu bilmeyen mi var haberler bağırıyor hergün zaten muhabirler hergün orada dil döküyor bilmeyen mi var orayı asla gitme türkiyenin en tehlikeli yeri 5 saniyede 1 olay çıkar
kuzenim orada ve anlattığına göre kötü bir yer bilmesen bile haber felan izlemiyor musun
Türkiye'de yaşamıyorum ki
Kayıtsız göçmen nüfusu en çok orada normal nüfus olarak da en kalabalık ilçe yani suç kaçınılmaz oluyor
Iyiliğini düşünmüşler Türkiye'de bazı bölgelerde bazı mahalleler tehlikeli yurt dışından daha tehlikeli böbreğini çalarlar psikolojim bozulur
Esenyurt mülteci kampı gibi her ırktan insan var 😅😅
Bu aralar kendini mafya sananların çoğu orada da o yüzden
İstanbul'un her pisliği oradan dönüyor çünkü.
Belanın nerde olduğunu kimse bilemez. Güvende olduğunu sanan daha sıkıntılı durumdadır belki
haklı arkadaşın o saatlerde orada yürümemeyi tercih et
Hiç haber izlemiyo musun
Her türlü pislik var cunku
Yani biraz sıkıntılı bir yer yaşayanlar olarak
En güzel pompa ilçesi orası
Değil tehlikeli falan
Dogru demiş
Sıkıntılı insan tipi var
en çok suç orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Perikızı0007, arkadaşının endişelenmesi çok doğal. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde bazı yerler hakkında zaman zaman böyle algılar oluşabiliyor. 🌃 Esenyurt da hızlı nüfus artışı ve göç gibi faktörler nedeniyle farklı sosyo-kültürel yapıları barındırıyor. Bu da bazı insanların güvenlik konusunda farklı kaygılar taşımasına yol açabiliyor. Senin deneyimin de bu algının bir yansıması olmuş. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sen kendini nasıl hissettin o saatlerde orada? 🤔 Güvenlik hissi kişiden kişiye değişebilir. ✨