Zaten motivasyon düşüyor, çalışma verimi azalıyor. Öğretmenler insan da biz neyiz
8 sa
Zaten motivasyon düşüyor, çalışma verimi azalıyor. Öğretmenler insan da biz neyiz
Cevap
14Cevap
Bence en azından 1 ay izin olmalı
Tatil olarak dinlenme mental yorgunlugu felan atmak icin
o da kabul
Evet bu yaz çok guzel olacak mesela bir aylik izin
Bir tatile gitmek deniz kum gunes..
Yazın isteyen çalışsın istemeyene full tatil olsun 😅
Haklısın. Kamuda tatil yapmaya çok alıştı insanlar. Hatta hiç çalışmayıp bankamatikten maaşlarını alsınlar
Çalışma verimi mi azalıyor? Memurlarda verim mi varda böyle konuşuyorsunuz? 😅
memurları yatıyo sanıyorsunuz
evet cok haklisin. kisin da 1 ay kar tatili olsun.
öğretmene oluyo ama rüzgar esse tatil
Doğru amiga hatta 3 ay verilmeli öğrencilere veriliyorda size needen verilmiyor?
en rahat meslek öğretmenlik bu ülkenin kaymağını onlar yiyor ama yine de sızıklanmaları bitmez
niye tanınsın ki efenim, zaten hep tatildeler. d
ne alaka nerde tatildeler
Çok çalışıyorsunuz haklısınız 😂
en az sizin kadar
Aynen en az benim kadar kesinlikle çalışıyorsunuz
Git öğretmen ol öyleyse kardeşim
olmam
Yıllık iznin kaç gün
20..
Böl 5e, 4×9? 36 gün tatil eder
20 değil yani 36 gün tatiliniz var
10 yıldan önce her memurun 20 gün hakkı olur 1 sene için
Bu arada açıklama yapayım anlamama ihtimaline karşı. Öğretmenin 2 ay tatili içinde 8 haftasonu var. 16 gün yapar. Yani o 16 gün siz de yatış. Bu durumda 2 ay tatilimizi 60 değil 44 gün say. Ayrıca bizim tatiller zoraki. O 2 ay dışında hiçbir şeye izin alamıyoruz. En yakın 4 5 arkadaşımın düğününe gidemedim çünkü sizin gibi izin alamıyoruz. Siz hasta olunca rapor alabilirsiniz biz alamıyoruz.
O 20 günü 5 gün izin alınca önceki ve sonraki hafta sonlarini katınca 9 gün ediyor diyorum
Asgari ücretli çalışan ne yapsın
E öğretmen olsaydın
çocuk sevmiyorum
O zaman sevenin tatiline de karışma
umarım o tatile çıkamayan hemşireler sizi iğnelerken acıdan kıskıs kıvranırsınız
Sorun değil.
Polislere?
dönüşümlü olarak olabilir
Neyse yorum yapmayayım işsiz kalmak istemiyorum
ne istiyorsunuz siz de mk
Seni memur yapmışlsrsa vah halimize
ya bas git yoruluyorsunuz diye herkese atar yapıyorsunuz olmasaydınız polis
Evet iyi fikir
He kardeşim he oldu
Doğru haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla yaz aylarında memurların motivasyon düşüşünden ve çalışma veriminin azalmasından bahsediyorsun, öğretmenlerle yapılan karşılaştırman da bu konudaki haklı hassasiyetini gösteriyor. 😟 Gerçekten de, çalışma yaşamında dengeyi bulmak ve herkes için adil koşullar yaratmak çok önemli. Yaz tatili gibi konular, genel iş verimliliği ve çalışan refahı açısından düşünülmeli. ☀️ Çalışanların dinlenmesi ve kendini yenilemesi her meslek grubunda önemli. Sence bu tür bir düzenleme tüm sektörlerde uygulanabilir mi? 🤔