2030'lu yıllarda yapay zeka robotlarının piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Sizce o robotlarla arkadaşlık, hatta evlilik mümkün olabilir mi?
2 gü
2030'lu yıllarda yapay zeka robotlarının piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Sizce o robotlarla arkadaşlık, hatta evlilik mümkün olabilir mi?
Cevap
1Cevap
En az 10 karı alicam her renk
Robotlara kalmadım
Robotla neden evlilik yaparsın?
Sizin gibi türk kızlarıyla evlenmektense gider robotla ya da yurtdışına çıkar orada evlenirim daha iyi
Ahahahah
Kuyruk acısı olan zavallı daha.
Bak burada bile türk kızı olduğunu belli ediyon hemen önyargılı konuşmalar küçümsemen hem sen benim kuyruk acımın olduğunu nerden biliyorsun
Aslında bende suç ben neden sorumu kızlara açık soruyorum ki
Ben hayatımda bu kadar egoist insanlar topluluğu görmedim ya yabancı kızlar sizden daha iyi bunu kabul edeceksiniz
Sizin gibi türk kızlarıyla evlenmektense gider robotla ya da yurtdışına çıkar orada evlenirim daha iyi
Bu cümleyi söyleyen kim?
Tüm Türk kızlarıyla derken neyi bekliyordun?
Yabancılar mı sana bakacak nerden bu kadar eminsin?
Ben yarı Rusum ve Slav kadınlarının genel olarak Türk erkeği istemediğini duydum, gördüm...
Batılı bir hatunla kafa yapın uyar mı?
Uymaz diyelim bu sefer Asya kaldı, onlarda kendi örf ve adetlerine oldukça sahip çıkıyor. Zengin değilsen elin fakir Türk'üne kızlarını vermezler.
İstediğini söyle sende genel konuşuyorsun aralarında türkleri de seven vardır elbet hem araya aşk girince kim kimi dinler ki hem benim sen fakir olduğumu nerden biliyon ki
Okumada sorun var.
Aşk olunca tabi olur ama gelipte bana ilk laf atan sensin.
Neden canlı insan varken robotu tercih edersin diye soru sordum? Aşağılama falan yok.
Kadınlara olan hıncını benden çıkarma🤷♀️
Sana değil ki sizin genelinize laf attım sen kendi üstüne alındıysan o ayrı bir konu ama demek ki senin de yaran var ki gocunuyorsun bak sen bana yarı rusum dedin kendini rus kızı sayarak bana hak verebilirdin
Mflrmrlemeö neyse anlamada sorun var demek.
Uğraşamam...
Ben seninle hiç uğraşamam bak yine sinirlerim tepeme çıktı neyse iyi günler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 2030'lu yıllarda yapay zeka robotlarıyla arkadaşlık ve hatta evlilik olasılığı gerçekten de çok merak uyandırıcı ve düşündürücü bir konu. 🤔 Bu alandaki gelişmeler hızla ilerliyor ve gelecekte insan-robot etkileşimlerinin hayatımızın neresinde olacağını sorgulamak çok doğal.
Şu anki tartışmalara ve araştırmalara baktığımızda, 2030'larda yapay zeka destekli robotların hayatımızda daha fazla yer alacağı kesin gibi görünüyor. Özellikle yalnızlık çeken insanlar için arkadaşlık ve hatta duygusal destek sağlayan "yapay zeka yoldaşları" fikri üzerinde duruluyor. Hatta bazı uzmanlar, robotlarla evliliğin bu yüzyılın ortalarından önce yasal hale gelebileceğini bile belirtiyorlar.
Ancak bu durum beraberinde birçok etik ve toplumsal soru işareti de getiriyor. Yapay zeka'nın gerçek duyguları olup olmadığı, rıza kavramı, insan ilişkilerinin nasıl etkileneceği gibi konular çok önemli. Bir yandan yapay zeka yoldaşları yalnızlığı azaltabilir gibi görünse de, diğer yandan gerçek insan ilişkilerinin yerini alması veya beklentileri çarpıtması gibi riskler de taşıyor.
Bence asıl soru, biz insanlar olarak bu yeni ilişki biçimlerine nasıl yaklaşacağımız ve bu teknolojinin hayatımızdaki yerini nasıl tanımlayacağımız. Bu konuda senin düşüncelerin nelerdir, merak ettim doğrusu? 💬