İleride robot-insan evlilikleri olunacağı söyleniyor. Siz bir robota aşık olabilir misiniz?

Umarım 🤞 çok yakın bir zaman değildir. Sonuç felaket. İnsan neslinin yok oluşu demektir. Robottan Üreme olmaz. Roboton kontrolden çıkıp seni öldürmeyeceği ne malum. Ben robota güvenemem. Çünkü bi tanesi insan neslinin yok edeceğini itiraf etmişti.
Görüş
12Görüş
Ne kadar saçma. Bir robotla aşk yaşanır mı hiç. Duyda inanma ya. Aşık ola ola robotamı aşık olacağız ne kadar saçma. Sanırım insanlar bu tarz filmleri çok fazla izliyor. Ben şahsen duygusu olmayan biriyle aşk yaşamak istemem. Komik geldi bana.
İyide yok bugün aybaşı var bugün keyfim yerinde değil yarın yapalım, yok moralim bozuk derdi olmaz her istediğinde her yerinden keyif olursa kızlar ne olacak ya daha beteri insanların üremesi durur. Yok kalsin
Tabi ki yaşardım en azından duyguları olurdu.
Doğru
Robotuna bağlı yani kültürümüze uygun, edepli, okumuş, kendini geliştirmiş saygılı bir robot olursa ve o da benden hoşlanırsa olabilir 😅🤣
mavuzumi kai robotu ise tamam
Böyle bir sonuç çıkar büyük ihtimalle
https://www.youtube.com/embed/ao28GNfdLUEMakarna biliyorum çemil
Neden olmasın. Odunlara aşık oluyoruz ona da olursunuz
Oluruz*
Ben aşık olamam ama olabilecek bir sürü insan sayabilirim. Başta animeciler
Erkeklere oluyoruz bence bir fark yok. İkisinde de kalp yok 😂
Kadinda sebsen bir zaman sonra robotlasiyor direk robot iyidir :))))
Benim için karşı tarafın zevk aldığını görmek en önemli konu bu yüzden robot olayı cazip gelmiyor hiç bana
Bilemiyorum. Bunu anlatan bir film izlemiştim. Aşkın Algoritması / Made for Love
Kadınların işeme yarayabilir ama bize olmaz
Güzelse neden olmasın. d
Güzellik olmazsa olmaz. d
Jfjfjjdkdkd
Araba alirken bile guzel gördüklerimizi begeniriz robot da olsa ayni
Teknoloji gelişirse herkes aşık olduğu kusursuz kişiyi yaratır kimsenin kimseye ihtiyacı kalmaz sanırım pek korkunç ya
Aşık olsam pc'ye olurum robota neden olayım
Olabilir
la yok nerde :d
Olurum
En İyi Görüş