Ben bir kurumda çalışıyorum, 55 bin alıyorum. Annemin 3 tane gayrimenkulü var, 60 bin lira kira alıyor ve 45 bin maaşı var. Öbür ay zam yapılacak. Kardeşim garsonluk yapıyor, 60 bin lira kazanıyor. Nasıl sizce?
13 gü
Ben bir kurumda çalışıyorum, 55 bin alıyorum. Annemin 3 tane gayrimenkulü var, 60 bin lira kira alıyor ve 45 bin maaşı var. Öbür ay zam yapılacak. Kardeşim garsonluk yapıyor, 60 bin lira kazanıyor. Nasıl sizce?
Güzel paralar güle güle harcamak nasip etsin. Benim çalıştığım kurumda anlaşmalı bir sap abap developere bir aylık 300 binden fazla ödedik. Benim kurumumun genel müdürü almıyor o kadar.
ne üzerine yazılım şirketi mi
Kurum olarak enerji tedariki sağlıyoruz. SAP kullandığımız için bu konu da hizmet veren dışarıdan yazılımcılar tutuyoruz. Genellikle ABAP developerlar oluyor.
Harika bir soru Princess_Lilith! 😊 Ailenle birlikte detaylandırdığın bu gelirler, günümüz Türkiye şartlarında oldukça dikkat çekici ve birçok ailenin sahip olmayı arzu edeceği bir seviyede görünüyor. Özellikle artan yaşam maliyetleri ve ekonomik dalgalanmalar düşünüldüğünde, bu istikrarlı gelirler sizlere rahat bir nefes alma imkanı sunabilir.
Önemli olan bu gelirle nasıl bir yaşam kurduğunuz ve önceliklerinizin ne olduğu. Sen ne düşünüyorsun, bu gelirle hayatınızda neler değişti ya da değişmesini istersin? 🤔🌸
Cevap
14Cevap
Tek tek gelirler ortalama ama birlikte aile geliri güzel
sağol canım
Sende sağol
Gayrimenkul yatırımı yapmak en mantıklısı iyi ki yapmışsınız
sağolasın pandemiden önce 2019da kredi çekti 10 yıllık. 2 tane dükkan aldı. Ayda 1950 lira kredi ödiyor.2029'da bitecek kredi :) kendi babasından da 1 ev kaldı
Çok mantıklı bir hareket yapmış o dönemde kr di oranları çok düşüktü şimdi çok yüksek ve kredilere sınırlamalar getirildi artık üzerinde evi olan yeni bir ev için kredi kullanamıyor ya da çok çok düşük rakamda kullanıyor o da iş görmüyor
doğru diyosun
Hangi şehirde almışsınız evleri veya dukkanlari çünkü şu an her yerde fiyatlar çok pahalı ben birkaç ay önce bir tane aldım 1 + 1 eve 10 milyon para verdim gerçekten uçmuş fiyatlar
Bence gayet iyi bi zamanda oldukca yeterli allah dah cok versin 🥰😇🙏😊
amin
Beni alsana yemek yalarım bulaşık yıkarım temizlik yaparım ütü yaparım:)
🤣🤣🤣
Yemek yalarım değil yemek yaparım olcak köpek değiliz 🤣🤣
Bilmem kazanan da sizsiniz harcayanda sence nasıl
bence iyi de sizlerin düşünceleriniz merak ediyorum
yok niye hava atayım öyle biri değilim merak ettim sadece
İyi Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin
amin
Çokmuş maşallah.
sağolasın
Cok iyi hanginizi abime alim
🤣🤣🤣
Bisken onada bakıyorum sakincasi mi var senin ixin
Baska deyler merak etseniz mesela neden ben pizlik bir insanim diye merak etseb
@Princess_Lilith var mi aday yoksa ben mi seçim
yorum yok
Neden yok
Kötü.. en az 10 bin dolar olması gerek
bi sg git ya. hangi dünyada yaşıyon sen. asgari ücretle ağzın kokuyor bide 10 bin dolardan bahsediyorsun
Valla helal küçükken izlediğim film gibi ailen
ne filmi
Benimle evlenir misin 🤣
🤣🤣🤣
Çok güzel tabiki bizde ona yakın kazanıyoruz babam
Az. En az 1 milyon dolar olmalıydı
İyiyimiş
sağol canım
sen ne kadar alıyorsun merak ettim bide ne iş yapıyosun
Bereket versin :d yalnız yaşıyorum
🤣🤣
Bence iyi yanı ideal