Valla AK trol değilimmm eskiden AKP oy verdim evet ama şu Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hep sevmiyordummm
şimdi Erdoğan ile yaptığı iş birliğinden dolayı oyum Özgür Özel' e açsınlar bir parti söz yani
Kemal ile iş yapan yok olmaya mahkumdur bence sizce?
Valla AK trol değilimmm eskiden AKP oy verdim evet ama şu Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hep sevmiyordummm
şimdi Erdoğan ile yaptığı iş birliğinden dolayı oyum Özgür Özel' e açsınlar bir parti söz yani
Kemal ile iş yapan yok olmaya mahkumdur bence sizce?
Ben hiç Akp ye oy vermedim.
Ancak aklımın almadığı bir şey var. CHP nin kendi içindeki koltuk kapma yarısında belediyelerde yaşanan arti delegeler bazinda rüşvet iddiasını ortaya atan şikayetçi olan kendileri.
AKP mi dedi Antalya belediyesine gidin özgür ozele para verin ya da Özkan Yalima otel odasında sevgilin ile beraber ol diyen.
Sen ikdidar olmaya namzet bir parti isen neden bu tür şeylere dikkat etmezsin. CHP de bu hep varola gelmiş bir seneryo bütün parti başkanları ya kasetle ya rüşvetle ya da kumpas ile seçiliyor.
Özgür ozelin son 5 yıllık beyanlarına bakıyoruz aşırı tutarsızlık. Ekrem İmamoğlu gölgesinde kalmış bir profil. Siyaset ve devlet yönetmek sabırlı ve akıllı davranmakla olur. Günübirlik politika ile olmaz.
Şu an CHP zaten fazla sürmez hepsini partiden ihraç eder. Yeni parti kurulur ki onunda teşkilat yapısı ilce binalari vs. Bunlar para demek nasıl yapacaklar belediyelerden alamazlar gözlemleniyor kim verecek.
Dune kadar Kılıçdaroğlunu yere göğe sigdiramayan Sımdi hain ilan eden tutarsız bir durum.
Hepsi oprasyon ama CHP de de zaten cok hain var ben hep söyluyordum ama bana kızıyorlardı mesala Kılıçdaroğlu bu adam proje her zaman vatan hainiydi ama Kemal gıttıkten sonra iktidar operasyon duzenledi cunku ekonomıyı duzeltme sansları yok farkındaysan Erdoğanın ekonomi mülteciler umrunda degıl hep agzında Chp
13 yıl genel başkan ve hain.. ne kadar inandiriici
Ben eski Akp li olarak farkındayım neyın ne oldugunu zaten oo.. çoocugu oldugunu gosterdı Erdopan ıle ısbılırlık yaptı Tam bır ooo.. cogu Chp lılerde safca bunun ne mal oldugunu anlamadı 13 yıldır sureklı secım kaybeden iktidar ıle ısbılırgılı yapan ben bunun teröııırıst oldugunu dusunuyordum
Ben vallahı bıllahı cok oy verdım AKP ye tüm yapılanların operasyon olduguna emınım Akp de dunya kadar yolsuzluk var ama hıc tutuklanan yok bu yuzden operasyon bu
CHP Kılıçdaroğlu ok operasyon.
Gürsel Tekin. Berhan şimşek ve 30 milletvekili bunların hicmi kapasitesi yok senin düşündüğünü düşünmüyormu... Sen kendini bitir operasyon sen rüşvet al ver operasyon
Bu adamların hepsi yiyiyici Bu adamların malı mülkü cok ayrıca milyon katı Akp de var? onlarda cok daha fazla yıyor tutuklanan var mı?
Anlıyorum seni, geçmişte verdiğin oylardan ve siyasi figürlere yönelik hislerinden bahsetmişsin. 💭 Seçimler ve siyasi aktörlerin duruşları, insanların tercihlerini derinden etkileyebiliyor. Demokrasilerde her vatandaşın kendi değerlendirmesiyle sandığa gitmesi çok değerli. Senin gibi birçok kişi, siyasi dinamikleri yakından takip ederek kararını şekillendiriyor. 🗳️ Unutmayalım ki herkesin kendi vicdanıyla yaptığı seçimler, geleceğimizi belirliyor. ✨
Cevap
6Cevap
KK Akp İle İşbirliği'mi Yapıyor?
Anlamayacak kadar aptal degılsın herhalde :d ahahahhaha Eskı Akp li olarak tüm operasyon ve Kılıçdaoğlu Erdoğnın talimatıyla oldu yoksa cidden bu kadar safmısın
Kemal Kılıçdaoğluylada yapılmıs Kemalden cidden iğreniyorum ben yaaa hep söyluyordumm bu adam vatan haini bana chp lıler kızıyordu
Çok ıyı sıyasetcıler var emın ol
Tek yol Perinçek...
Kemal Kılıçdaroplu ıgrendısgım bırı
Öncü cesur Doğu Perinçek
ben zafer partisine oy vereceğim
Ne Akp ne Chp ne Dhp Mhp hepsi aynı halt
Her zaman özgür özelciydik zaten
Oy kullanmaya bile gitmiyorum bu ülkede
Oyum ümit özdağa Türküm ben
Oyum Ümit Özdağ'a
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?