Yatar yatar zamanla yatar şu an bu iktidar nasıl ayakta duruyor bu da benim aklıma yatmıyor 128 milyar yok oldu 89 milyar deprem vergisi yok oldu özelleştirme karşılığı alınanlar yok oldu naisl olur da 22 yıl kimse konuşmaz AA tabi konuştular adalet yürüyüşünde bay Kemale silahlı saldırı Muhsin Yazıcıoğlu helikopter cem uzan iftira daha niceleri bunu kafan kaldırıyorsa eyw
Meral aksener akp kurulum sürecinde vardı mhp milet vekliği yaptı ali Babacan bakanlık yaptı basbankanlık yardımcılığı yaptı Ahmet Davutoğlu bakanlık artı basbankanlık yaptı bunlar millet vekililerini ekleye biliriz Yargılayacağız diyorlar bu kişiler nolcak Deprem vergilerin acıklması azda olsa var cem uzan Turgut Özal zamanında mezu vardı Kılıçdaroğlu ve Muhsin yazıcıoğlu heran gibi örgüt yapmıs olabilir
Rusya'nın bombaladığı taburda şehit olan 33 askerî dile bile getirmemesi sınırı açıp gündemi değiştirmesi, Öcalan geldiği zaman sayin deyip suçlarınin değil de aldığı kellelerin hesabını verecek demesi şehitlere saygının 0, tarikat cemaat Fetullah vb kişilerin elini ayağını öpmesi
Sen bana sorumun cevabını vermiyorsun Meral aksener akp kurulum sürecinde vardı mhp milet vekliği yaptı ali Babacan bakanlık yaptı basbankanlık yardımcılığı yaptı Ahmet Davutoğlu bakanlık artı basbankanlık yaptı bunlar millet vekililerini ekleye biliriz Yargılayacağız diyorlar bu kişiler nolcak
Yozlaşma dediğimiz unsur 3-5 senede olmayacağı için en fazla bu turda takipsizlik alırlar ama ama ama sonraki turda iktidar yine değişeceği için onlara da dokunacak ve araştırmaya dahil olacaktır
Akp Erdoğan simdi iyi yönetmiyor ama Erdoğan gelirse 5 yıl içinde önceki dönemki iyi seyler kötü şeyler olur Kılıçdaroğlu geldiğinde ola bilecek iyi kötü şeyler hesap edemiyorum ondan dolayı uğrasmaya gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yeter kardeş adam Dünya’ya kazık mı çakacak Gs bile Terim’den vazgeçti
Net olalım 22 yıllık iktidar monarşiye dönüştü
Dönüstü dönüsmesinede Baska diğer kisilerde kafam yatmayan seyler var
Yatar yatar zamanla yatar şu an bu iktidar nasıl ayakta duruyor bu da benim aklıma yatmıyor 128 milyar yok oldu 89 milyar deprem vergisi yok oldu özelleştirme karşılığı alınanlar yok oldu naisl olur da 22 yıl kimse konuşmaz AA tabi konuştular adalet yürüyüşünde bay Kemale silahlı saldırı Muhsin Yazıcıoğlu helikopter cem uzan iftira daha niceleri bunu kafan kaldırıyorsa eyw
Meral aksener akp kurulum sürecinde vardı mhp milet vekliği yaptı ali Babacan bakanlık yaptı basbankanlık yardımcılığı yaptı Ahmet Davutoğlu bakanlık artı basbankanlık yaptı bunlar millet vekililerini ekleye biliriz Yargılayacağız diyorlar bu kişiler nolcak
Deprem vergilerin acıklması azda olsa var cem uzan Turgut Özal zamanında mezu vardı Kılıçdaroğlu ve Muhsin yazıcıoğlu heran gibi örgüt yapmıs olabilir
Bana sadece bastaki sorumun cevabını vermen karamımı değiştirmeye yeter
Rusya'nın bombaladığı taburda şehit olan 33 askerî dile bile getirmemesi sınırı açıp gündemi değiştirmesi, Öcalan geldiği zaman sayin deyip suçlarınin değil de aldığı kellelerin hesabını verecek demesi şehitlere saygının 0, tarikat cemaat Fetullah vb kişilerin elini ayağını öpmesi
Merol KNK hatasız kul var mı be sen söyle bu insanlar en azından anlayıp döndüler ama RTE ve yandaşları net olarak devam ediyorlar
Sen bana sorumun cevabını vermiyorsun
Meral aksener akp kurulum sürecinde vardı mhp milet vekliği yaptı ali Babacan bakanlık yaptı basbankanlık yardımcılığı yaptı Ahmet Davutoğlu bakanlık artı basbankanlık yaptı bunlar millet vekililerini ekleye biliriz Yargılayacağız diyorlar bu kişiler nolcak
Bu sorun cevabını ver tamam haklısın
Yozlaşma dediğimiz unsur 3-5 senede olmayacağı için en fazla bu turda takipsizlik alırlar ama ama ama sonraki turda iktidar yine değişeceği için onlara da dokunacak ve araştırmaya dahil olacaktır
Bakanlık verilecek diye okudum ayrıca hiç zannetmiyorum böyle birsey ola bilcegini arstırma gireceğini
Ya sen rahat ol bunlar öyle sürekli iktidar sahibi olamayacakları için erteleme dışında bir şey yapamazlar
Niye rahat olayımki
Yenilik iyidir konfor alanından çıkmak gerekir
Akp Erdoğan simdi iyi yönetmiyor ama Erdoğan gelirse 5 yıl içinde önceki dönemki iyi seyler kötü şeyler olur Kılıçdaroğlu geldiğinde ola bilecek iyi kötü şeyler hesap edemiyorum ondan dolayı uğrasmaya gerek yok
Saltanatı destekleyen ben bunu begendi
hiç cumhuriyet nutukları atma kardeş, demokrasi sokratesi öldüren rejimdir
@İstemiYabguKhan banımı diyorsun
@Merol0 justcan
verim mi
Knk senin kararın ben pek anlamam siyasetten bişey diyemem
Asla vermem
Ona oy yok
aslaaaaaaaaaa
Hayır