Gizli Üye(36-45)+1 yılSonuna kadar reis, reis giderse ülke abd tarafından işgal edilir
Bu ülkeyi düşman ülkelere kötüleyenlere mi oy verelim , sorsan bu memleketin en vatansever kişileri kendileri ama güzelim ülkeyi yurt dışında temsil ederken kotuleyerek yapıyorlar muhalif kesimden birisi Londra da konuşma yaparken memleketini kötüler, x partisinin lideri Almanyada konuşma yaparken memleketi kötüler, Y partisinin lideri iktidara geldikleri zaman iha'lari Siha'lari yok edeceğiz der yahu daha 1 sene önce bu ülkenin ürettiği uçaklar savaşta kullanıldı, bunlar uzun vadeli projeler uzun vade de zengin edecek projeler. Muhalefet istiyor ki ucuza içki ve sigara alalım, ayık kafa ile gezmeyelim, sırf alkol fiyatları yüzünden bile reisten nefret edenler var saka gibi içmeyiverin kardeşim
O. cok beğendiğiniz Avrupa ya gidin
Memleketten kaçan doktorlara da iki çift lafım var
Siz memleketimizi sevseydiniz kaçmazdınız kalıp memleketin daha da ileri gitmesi için bilim üretirrdiniz, Allah reisi başımizdan eksik etmeyin, vatan bu sözde vatanseverlerin eline kalsaydı vay geldi başımıza
Hdp ile Reis'e görüşmüş. Ha geçin bunları o olay tamamen kürt acilimiydi
Kürt &terör gibi bi algı vardı bu memlekette reis bunu yıktı
2002 öncesinde Kürtçe bile konuşamazken şimdi heryerde konuşuluyor, her kademede kürtler var , muhalif kesim 2002 öncesinde Kürt halkını insan yerine koymazken şimdi onlardan oy alacağım diye terörist i destekleyen parti ile iş tutuyor
Yazacak çok şey var ama sığmaz.
Başörtüsune değişmiyorum bile
Daha düne kadar merve kavakçıyi meclisten kovan zihniyete sahip insanların tıpa tıp aynısı bu gün Başörtülulerdenn oy bekliyor şovv yapıyor
Reis bu memlekete 21 sene de sizin kötü sandığınız şeylerin üzerine giderek size bunu kabullendirdi
Şimdiler de muhalif kesim reisin açtığı yoldan ekmek yemeye çalışıyor
Ukrayna Rusya savaşı muhalif kesim zamanında olsaydı yemin ederim Rusya bizi vururdu.. bununda açıklaması tonla ama gerek yok
Kısacası reis diyorum başka bisey demiyorum12 Yorumla- +1 yıl
Abi fazla haklısın napıcaz 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBas ampule
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılSiyonist olduğunu itiraf eden Joe Biden Muhalefeti desteklerken,
PKK elebaşları Muhalefeti desteklerken,
Yunanistan Muhalefet seçilirse daha iyi olur derken,
Tüm müslümanlar Erdoğan'dan yardım dilenirken tabi ki de Erdoğan'ı seçeceğiz.
Osmanlı'ya, İslam'a, fikir ve vicdan hürriyetine karşı olan olan kemalizmin yıkılışına şahitlik edeceksiniz.64 Yorumla- +1 yıl
Biz çözüm süreci başlattık siz ittifak yapıyorsunuz.
Biz İsrail'e karşı koyduk madalya geri alındı siz yurt dışından emir alıyorsunuz.
Biz Altın madeni bulduk siz ağaç diye eylem yaptınız.
Biz fetöyü def ettik siz geri getirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
PKK elebaşları bizim ismimizi sayıklarken öfke kusuyor Kemal'i anarken yüzü çiçek açıyorsa biz doğru yoldayız demektir. - +1 yıl
Atatürk savunucu olduğumu nereden çıkarttın?
Kemalizm'in yıkılışına şahitlik edeceksiniz diyorum Atatürk diyor 😂
PKK inim inim inliyor şu an GABAR dağını TSK'nın terk etmesini isteyen AKP değil CHP.
+1 yılKesinlikle verme Muharrem İnce veya Kılıçdaroğlu oğlu ya da

10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki vardır gadası. Bu durum herkesin kendine has karar vereceği bir durumdur.
00 Yorumla
+1 yılEvet hemde milyonlarca var sonuç da pkk ile kol kola olan bir chp varken erdoğan rahat alır yine
023 Yorumla- +1 yıl
Eskiye bakma şimdiye bak akp askeri savunmayı güçlendirdi yurt içinde pkk bitti sayılır tb2 sihalar. Muhalefet ona bile karşı ne işimize yarıycak uçak tane füze diyor
- +1 yıl
Uçak füze neye yarıyor bir beynini çalıştır da düşün bakalım
- +1 yıl
Maksimum muhalefet işte akplilere beyinsiz dersiniz ama kişi kendinden bilir işi
- +1 yıl
Kullanırlar sen merak etme
- +1 yıl
Var var kanka azcık tsknın askeri operasyon videolarını izle
- +1 yıl
Ben milliyetçi biri olduğum için çok izliyorum solcular bu konulardan uzak duruyor genelde antimilitarist oluyorlar
- +1 yıl
Asker emir almadan hareket edemez
- +1 yıl
Güçlendirilmeli ve güçlü zaten ama chp ve hdp engel olmaya çalışıyor
- +1 yıl
Milli savunma bakanından aliyor ayrıca asker emiri diye biliyorum
- +1 yıl
Her neyse ben milliyetçi olduğum için solculara oy atmam. Beni öldürsen ne chp ne hdp asla ikisine de oy atmam
- +1 yıl
Türk kızları suriyeli erkeklerden uzak dursun diyorum ama onları bile adam yerine koyuyor türk kızları
Çok iyi yönetiyor oyum Erdogan a , kafayı sıyırdım bugünlerde her şeyin tersini yapıcam hadi bakalım😝😎🥸
10 Yorumla
+1 yılKonya Hollanda'dan büyük bir ülke diyen adama'mı oy vereceğim 😂😂😂 Sonuna kadar Reis Reis Reis...
22 Yorumla- +1 yıl
KeMAL işte abi o adam shsjjs
- +1 yıl
@Yamahamotocross aynen kardeşim keMAL 😂😂😂
+1 yılBu zamana kadar hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum
11 YorumlaVar. Bir pkklıya veya fettoşçuya oy vermez Türk milleti. Ben esas, 100 yılın liserine oy vermeyenin aklına şaşarım
10 YorumlaGündem konusunda 341 cevap paylaştı. İlk turda Muharrem İnce
2. Tura kalamazsa da RTE ye vereceğim.
Kk ya vereceğime gider kaka ya oy veririm daha iyi
22 Yorumla- +1 yıl
Muharrem inceci tayfa zaten gizli erdoğancı
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kendisini akıllı zanneden koyunların 1 numaralı tercihidir.. Ve memlekette çok var onlardan.
20 Yorumla- Gündem konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılMansur yavasa verecektim ama aday olmadı o yüzden Muharrem i. Var akiimda kk ya vermem
20 Yorumla - Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖlümüne tapanlar var o yüzden ülkeyi bu hale getirdi
10 Yorumla
+1 yılKk ye cereceğime ona veririm mecbur aday olmasaydı kk iyidi
10 YorumlaErduğan erduğan erduğaaaaaaaaan
10 YorumlaErduğan erduğan erduğann (rabia emojisi) fsdkljf
10 Yorumla
+1 yılÜlkemiz çağ atladığı için evet erdoğana oy vereceğim.
00 YorumlaGündem konusunda 498 cevap paylaştı. Hepsi aynısını yapacak kurtulun şu haya dünyanızdan
00 YorumlaVardır elbette. İnsanların tercihlerini yargılayamayız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu düşünenler gercekten kime oy vermeyi düşünüyor çok merak ediyorum
25 Yorumla- +1 yıl
Chp
Cevap sahibi+1 yıl@Ferhatçelik35 sonra ülkemizi teröristler ele gecirsin
- +1 yıl
He bir sen milliyetçisin geriye kalan hain. bas git başımdan. ya,... *
Cevap sahibi+1 yıl@Ferhatçelik35 olacak olan bu, düşenebilen herkes olacağı az çok tahmin edebilir
- +1 yıl
Yaw he he
Gizli Üye(30-35)+1 yılreis diyorum fazla yorum yapmadan. @olamazmikardesim adam zaten yapılacak yorumları yapmış yazmaya uğraşamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için tek bir aday var o da Erdoğan. 80 yıl yatanlar 20 yılda kalkınmayı hazmedemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlı milyonlarca kaçağı siginmaciyi ülkeye sokan birine oy vermek milliyetçiliğime sığmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkede cahil ve dinci bitmez. İtaat ederler koşulsuz.
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKk ya ya da hdp ye oy vereceğim bilgi birikim eğitim konuşarında yanıma yaklaşamayacak tipler küçük akıllarıyla konuşmasın
Cevap sahibi+1 yıl@Mattias34 bende rte ye oy verenler için daha komplike düşüncelere sahibim ama burası yeri değil. Git kumda oyna gt kılı ol kul kopek ol size de bu yakışır. İtaat et aklınızı satın rte ye kurtulun. Koyun sürüsü
Cevap sahibi+1 yıl@Mattias34 terliğe oy veririm de gt kılı olacak kadar çapsızlara vermem. Sen önce eğitim seviyesiyle ters orantılı oy oranlarınıza bakıp ağla sonra gel. Az aklınızı kullanabilseniz yeter fazla istemiyoruz bak azz
Cevap sahibi+1 yıl@Mattias34 ya cahili swni 4 e katlarım rahat ol yöneticlik yaptım uzun süre. Ülkeyi sata sata bitiremediniz allahın cahilleri yeni gençlik sizin gibileri tarihin çöplüğüne gömecek. Gt kılı seni
- +1 yıl
Senin yaptığın yöbeticiği sqm. 5 para etmezsin. Cahil ve çapsız, aynı zamanda hain olmasan son 100 yılın liderine hakaret edip, beyni var nı yok mı belli olmayan, pkkcı birinin peşibe takılmazsın. Sanırım AÖF mezunusun kendini allamei cihan zannediyorsun:) muhtemelen bu kelimeleri de bilmiyorsundur.
Cevap sahibi+1 yıl@Mattias34 he 4 tane üniversite diplomasını rulo yapar sokarım bir tarafına trol seni ne kadar veriyorlar size haram olsun yediğiniz içtiğiniz. Cahil vatan hainleri. Millet kan ağlıyor hala popülizm derdinde hırsızlar çala çala bitiremediniz
- +1 yıl
Bana Vatan Haini diyen, PKK ya d@malmış, fetöye s@kso öekiyor, Abd ye emrinizdeyim diyor. O diplomaların belli ki bi b@ka yaramamış. Rulo yap kendi g@tüne s@k. Cahil cüvenabir tipsin. Hiçbi b@k bilmiyorsun. Uyduruk okullardan uyduruk kağıtlar almışsın (o da doğruysa tabi) kendini bi halt sanıyorsun. Karşındakinin hangi okulları birirdiğini bilmiyorsun. Seni 3 kelime ike itin g@tüne 40 kere sokar çıkarırım.
"Hakkı gel sırrını eyleme zahir, Olmak istersen bu yolda mahir, Harabat ehlini hor görme zakir, Defineye malik viraneler var."
Senin gibi aç tavuklar kendisini darı @mbarında zannedermiş.
Sen adam olsan ülkeni abd ye satmazsın.
- +1 yıl
Merak ediyorum, kk (tuvalet terliğine) oy vermenin dsha iyi olduğunu iddia eden tiplerin dsha eğitimli, daha analitik düşünebilen varlıklar olduğunu düşünen bir bireyin değil de, Türkiye'yi sanayi de, enerjide vs akp nin iktidara gelmeden önceki döneme göre fersah fersah yükselten iktidara gelmesini sağlayan lidere oy verenleri koyun olarak adlandıranlar nasıl koyun oluyor?
Akp nin düzeltmeyi beceremediği yegane şey eğitimdir. Eğitim doğru düzgün olsaydı tuvalet terliği diyen tipler çıkmazdı üniversielerden
Cevap sahibi+1 yıl@Master81 Hadi eğitim seviyelerini geçtim zeka seviyelerini de ölçelim istersen muhakeme yeteneklerini gerçekler birazcık acıtır kabullenin. Zamanla her şey gelişir tabiki ülkemiz de gelişti ancak ülkeyi kendi kulvarında değerlendir dünya karşısında değerlendir. Alım gücü düşerken ülkemiz gelişti diye hayal görmeyin. 2007 de dedem hacca gittiğinde 1 riyal 30 kuruşdu şimdi 5 liranın üstünde 17 kat gelişmişiz diğer para birimlerini saymaya gerek yok. En büyük para biriminle bir kilo et alamıyorsun gidip geçmediğim geçtiğimde para ödediğim bizim paramızla yapılan köprüyle mi övüneceğim. Az aklınızı kullansanız devletin sahibinin kim olduğunu anlarsınız. Devlet baki hükümetler geçicidir ülkeye adalet gelecek. İnsanların kafasına çay paketi fırlatma devri bitecek. Kendi köyünden biliyorum nerde bir cahil eğitimsiz tip var bunlara oy veriyor. Toplum ayrıştırılıp birbirine düşürülüyor nefret dili kusuyor kürsüde kendinden olmayana terörist diyen zihniyete hayatım boyunca sıcak bakmam. Ülkeyi kimsenin bölmesine izin vermeyiz hayal kurmayın.
- +1 yıl
Zeka seviyesini ölçünce daha da aşağı düşersin.
Öldük bittik dediğimiz bu günlerin faiyatlarını analiz et bakalım. 2002 asgari ücret ve şimdiki asgari ücreti karşılaştır. Asgari ücretle kaç birim akaryakıt alınıyordu şimdiki ücretle ne kadar alınıyor. Temel gıda ürünleri kaç alınıyordu şimdi kaç alımıyor şeklinde.
Para birimi eridi diyorsun ama ücret artışlarını işin içine katmıyorsun. Böyle bir karşılaştırması armutla karıncayı karşılaştırmak gibi olur.
Fazla halk TV seyretmek, Ahaber seyretmekten farksızdır. Biraz dersini çalış öyle yorum yap
Gizli Üye(30-35)+1 yılo pisliğe oy verenlerin akli dengesinden cidden şüphe duyuyorum, hepsi koyun sürüsü.
00 Yorumla
+1 yılArtık değişsin ya. Oyuncak oynamıyoruz sonuçta
00 Yorumla
+1 yılHer zaman Reis inşaAllah
30 Yorumla
+1 yılhala derken tabi ki erdoğana atılacak oylar
20 Yorumla
+1 yılBaşka kime verecez bsbsbdb
21 Yorumla- +1 yıl
adam beeeee
+1 yılBu ülkede cahilden çok ne var?
16 Yorumla- +1 yıl
Fetöyle kol kola olanlarda belli Öcalanla görüşüp kardeşini TRT ye çıkartan PKK yalamaları da belli şimdi s. g
- +1 yıl
O kadar acizsiniz ki kırmızı bültenle aranan teröristi devletin kanalı TRT ye çıkardınız belki Kürtlerden iki oy fazla alırız diye bi s. g mk malı seni hepiniz benim gözümde vatan hainisiniz
- +1 yıl
Evladım siz şu an direk pkk nın kapatması oldunuz? Hem kim kırmızı bültenle aranıyor? Pkk elebaşları chpye sahio çıkıyor. Terörist Demirtaşı hapisten çıkarcaz diyorsunuz; Türkiyeyi 25 eyalete bölcez diyordunuz, Kuzey Suriyeden çıkacaz diyorsunuz, ülkeyi pkk ve abdye satmışsınız.
- +1 yıl
Suriye'de ananı * adam mı arıyorsun or@spu çocuğu. evlatlarımız orada sebepsiz yere ölüyor oradaki or@spu çocuğu Suriyelilerde akın akın buraya geliyor ananı onlara mı s@ktiriyorsun yoksa mk Arap sevicisi seni. Bak zor biliyorum ama Allah beyin vermiş kullan biraz tek hücreli amip gibi yaşama mk vatan haini
Adam gibi rakibi yok, yine kazanır
00 YorumlaTuvalet terliğine veririm ona vermem
02 Yorumla- +1 yıl
Siyaset cahili konuştu lol
+1 yılHerkesin oyuna kimse karışamaz
00 Yorumla
+1 yılŞu adamın artık adını unutalım istiyorum ya.
00 Yorumla
+1 yılÜlkede maldan çok ne var
03 Yorumla- +1 yıl
@Mattias34 XD kemalin de recebin de kara g**** s****
- +1 yıl
keMAL bey varya ona oy verenler mal bence
Ben vermeyi dusunmuyorum
020 Yorumla- +1 yıl
Pkklı olduğun için mi
- +1 yıl
Kendini herkesle bir tutma çakma milliyetçi
- +1 yıl
@Ferhatçelik35 max izmirliler
- +1 yıl
Hizbullah turkiyede değil kanka pkk yani hdp turkiyede ama siz de gidip türk askerini şehit eden partiden destek alacak kemale oy atıyorsunuz türk tohumu değil misiniz?
- +1 yıl
Bunlar herkesi kendisi gibi bilirler @aslii_449 takma bunları
- +1 yıl
@Yamahamotocross onlar sensin isminde belli zaten
- +1 yıl
@Ferhatçelik35 türk tohumu değilim mi diyorsun yani
- +1 yıl
@Yamahamotocross onu bilmiyorum ama kimse partisi için ne zamandan beri hain, pkk lı olmuş ki
- +1 yıl
@Ferhatçelik35 hdp mlkp tip tkp falan sıkıntılı partiler bunlar bunlara oy atanlar da türk sayılmaz bana göre
- +1 yıl
@Yamahamotocross he bir sen birde akp liler türk ve milliyetçi ahbr i izlemeyi ve at gözlüklerini de çıkarmayı bir bıraksan da anlarsın. Hayalle yaşayanı gerçeklerle s... rler
- +1 yıl
@Ferhatçelik35 hayali siz yaşıyorsunuz gerçeği biz sağcılar yaşıyoruz kudur
- +1 yıl
@Yamahamotocross yaw he he aç tavuk kendini buğday ambarında sanırda senin ki o hesap.
- +1 yıl
@Ferhatçelik35 aç değilim kimse aç değil avmler lokantalar cafeler tıklım tıklım dolu ekonomi kötü olsa bile Millet de para var
- +1 yıl
Açım diyenler mağdur edebiyatı yapıyor kimse aç değil en düşük maaş 7.500 tl olmuş ülkede
- +1 yıl
@Yamahamotocross seninle tartıştığım için kendimde özür dilerim.
- +1 yıl
Engel atıp kaçmış xoç
- +1 yıl
@Yamahamotocross sizi siklemiyoruz
- +1 yıl
En iyisini yaparsın @aslii_449
+1 yılMaalesef çok kişi var hala
00 Yorumlaben kazanana vereceğim :)
00 Yorumla
+1 yılVarsa hepsi bu gönderide beni engelleyebilir mi?
00 Yorumla- Gündem konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılHiç oy vermedim vermeyi de hiç düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılOyumu hakedicek aday yok
00 YorumlaÇok acı bir gerçek ama kesin vardır ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKılıçdaroglu gtunu verse gene ona oy vermem
31 Yorumla- +1 yıl
kfhekjfhej lan
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar, sen yönet kanka belli ki çok biliyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef cahil çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEuzubillahiminelErdogan.
00 Yorumla
+1 yılilk oyum reise knk jkdkjjkf
11 Yorumla- +1 yıl
tek seçenek o
Var ben vereceğim
00 Yorumlaben erdogana verecen
00 YorumlaAnca amcalar verir
01 Yorumla- +1 yıl
Genç de çok var
Gündem konusunda 975 cevap paylaştı. Evet.
00 YorumlaEvet, var.
00 Yorumlaİnceye vericem
00 Yorumla
+1 yılVar öyle yerli ve milli zekalar
01 Yorumla- +1 yıl
thanks
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinan Oğan varken mı?
00 Yorumla
+1 yılmaalesef
00 Yorumla
+1 yılerdogana verecem
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası