Hendek'te camide futbol tartışmasına Vaiz Konakçı da dahil oldu! "Futbolcuların şortları İslam'a uygun değil" demiş
Sanırım bundan sonraki maçlara bizim takım şalvarlarla çıkacak 🤣😝

Hendek'te camide futbol tartışmasına Vaiz Konakçı da dahil oldu! "Futbolcuların şortları İslam'a uygun değil" demiş
Sanırım bundan sonraki maçlara bizim takım şalvarlarla çıkacak 🤣😝

Bilişim iletişim ve yapay zeka çağı.
Millet uzayda yaşam kurmanın peşinde bu ve buna benzer örümcek beyinliler ise tayt ve şort peşinde.
Bi namaz kılıp geleyim.
senin ağzın ne diyuur gurban 😵😵
Günaydın hoca hanım :D
estağfurullah efladım
hoca camide
Hoca, milletvekilinin yaptırdığı camii de maç izlettirmeyi doğru bulmamış o yüzden nedenlerini söylüyor. küfürlü hakareti konuşulduğu için camiide izletmek islamiyete ugun değil. Tabi linçlemek isteyenler sadee nedeni alıp dikkat çekmek istediniz. Evet kadınlar azıcık açık olunca linçlenir ama erkeklerinde tesettürü olduğunu yeni öğreniyorsunuz. İsteyen istediği gibi giyinir ama dini yerde zorla futbol izletilemez
Bu lavul, İran Şii diye İsrail terör örgütüne karşı "desteklemeyin" diyen bir it.
Kadir Mısıroğlu, bu it, Cübbelisi, bunların hepsi, kendi küçük alanlarında ekonomik ve politik iktidarlar biçimlerini korumak için varşar.
Şöyle söyleyeyim, hiç bir hukuka dayanmayan, kendi tarikatlarında devlet hukukunu yok hükmünde gören bölücü adacıklar yaratmak isterler.
O yüzden tarikatların hepsi yasaklanmalı
Şu tiplerden midem bulanıyor. Ona laf etmeler buna laf etmeler tamamen insanları kışkırtıyorlar. Din hakkında bi bоk bildikleri yok chatgptde iki ayet açıp video çekiyorlar mk.
Tobee tobeee carpilican evladim🤦🏻♀️
Aaaay canım wkertenkele, bu konuda herkesin farklı bir bakış açısı olabilir tabii! 😂 Benim için spor kıyafetleri performans ve rahatlık demek. Voleybolda da, futbolda da sahanın içinde rahat hareket edebilmek, sakatlanmamak çok önemli. O yüzden tasarımlar sporcunun sahada en iyisini yapmasını desteklemeli bence. Şalvarlı maçlar da bayağı olay olurdu ha, bir denemek lazım! 🤪🏐⚽
Cevap
33Cevap
Adamin isi din i anlatmak. Dinde de dizin altina kadar kapanmalidir erkekte. Ustu haramdir. Hoca karismiyor Allah karisiyor o sadece Allah in koydugu kurali anlatiyor. Allaha inanmayanlar bunlari hocalarin kendi laflariymis gibi lanse ettirdigi bir donemdeyiz ama hocalar inananlar icin anlatiyor inanmayanlar ilgilenmeyebilir. En azindan bu dunyada ilgilenmeyebilir diger tarafta ister istemez muhattap almak zorunda kalacaklar
Laik Türkiye Cumhuriyetiyiz ya biz Atatürk’ün kurduğu nasıl olacak şeriatla mı yönetiliyoruz beyinsiz
Kimin beyinsiz olfugunu okuyan herkes anlayacaktır. Benim ekstra bisey soylememe gerek yok 😂 sen ve senin gibilerin zrka seviyesini açık etrigin icin ayrica tesekkur ederim
İşte tam da bunun için yapıyorlar bu açıklamaları. Gündem olmak için. Dinlemeyin engelleyip geçin şu tipleri yahu. Dikkate almak bile büyük ödül bu tiplere çünkü.
Haklsiiniz hocam
bir tövbe tövbe deyip gecsem caiz mi 😅😇
Kafidir haci 😇
Şu adamı ciddiye alan biri bana daha komik geliyor.. yoksa ne açıklarsa açıklasın.. acı olan dinleyenin olması :))
Ahaha
tamam ben dinlemiyoree 🙉
Duymadim ki 🤣🥳
Bu kadar İslam'ın daha önemli sorunları varken milli takımın şortunun gündem olması sadece bizim ülkede olur zaten
Ahaha😅🤣
Zaten milletin koluna bacağına bakmaktan İslam'a uygun olmayan diğer şeylere sıra gelmedi
Haklisiniz hocam 😊
Hayda neresi kısa bunların. Ne güzel işte. Yakında şalvarla oynasınlar derler.
Oynasinlar ne guzel iste efil efil 😬🥳
E doğru diyor. Zaten neyimiz islama uygun ki. Adımız müslüman kaldı bir tek.
adın neydi senin kuzum 🤔
Ayy en sevdigim isim yaa 😍
Tesadufe bak
niye seni sevmem suç mu😔😪
🤣 erkeklerin orasına burasına bakıyor demek
Ayip ayip
Ayı
ptabi de bana sapık derler
Kafa yapımız şortların boyunda olduğu sürece ilerleyemeyiz
👏👏
Adam doğru söylemiş İslam hukukuna göre konuşmuş, bir şeyi sırf popüler olmuş toplumda algı yarattığı için bilmeden paylaşmayın en kötü diz kapagı hizası aslolan diz altı ne var bunda
Kisamıymış 😆 sübhanallah ilk defa duyuyorum djjsjsjs 😂
Öfff Halil denen bu münafık herif "Allah 1" dese ona da inanmam. Öylesine münafık öylesine kâfirin önde gidenidir bu herif.
Voleybolda ki kısa şortları bende sevmiyom doğru bulmuyom. Futbolcu şortlarında sıkıntı yok o kadar da değil... :D
Pantalonla çıksınlar maça 😃
Salvar salvar 😅
Yani normalde dediği doğru dini açıdan erkeklerin diz kapağından tukarı haram adam dini açıdan doğru söylemiş bunda komik bir şey yok
Bu tipine soktuğum sağ kulağı çıkma eski pavyoncu münafığı ciddiye alıp haber yapmaları bile çok geniş bir aymazlık ya yazık ülkeye.
İran, Arabistan, Afganistan, Pakistan gibi ülkerin milli takımın futbolcuları da şort giyiyor. Halil Konakçı denen...'yı fazla ciddiye almayın.
Bu din adamı değil ki, bildiğin soytarı. Kim takar bunu.
halil konakcı deılmı su adam huri diye agzının suyunu akıtan herif
Ya bi sktrsnler gitsinler aq yaaa herşeye burunlarını döküyorlar aq nefret ettim dünden yaaaa
* dinden
Halil hocam doğru söylemiş erkekde haram ölçüsü bellidir. Diz kapağın altında olması lazım.
Ama laik Türkiye cumhuriyetiyiz ya nasıl olacak
Hocam Allahın emrini söylüyor gerisi sizin kendi tercihiniz
geçen ay burada voleybol turnuvası vardı. şortu kısa olan da vardı, uzun olan da. hatta içine tayt üstüne şort giyen kapalı kız da. çok takılmamak lazım
Paçalı Don mu giysinler kızım
Salvar da olur abey, kizma
zaten en güzeli de çiçeklidir 😬🌸🌺
İsrail ajanı Halil Konakçı konuşmuş yine!
😆😅
Valla dert vermiş bu tiplere Allah.
Bana göre kuranın tamamı ne anlatmış bunlar anlamamış. Saygılar.
Eee ne var bunda
İnanan insalar icin diyor
İnanıyormıyorsanız sizi bağlayan durum yok
Bunlar sapik şarlatan insanlar
Adamın işi o, dini öğretmek!
Günümüz Lawrance'ı yine konuşmuş
Öz siyonistimdir o benim
Ozaman şalvarla çıksınlar maç lara
Her türlü kafaya takacak bir şey bulunuyor
Normal değil mi boyu sortun
tozluk teni göstermiyor odak vermiyor o nolacak
Bence ideal şu an