İmamoğlu ne zaman çıkacak cezaevinden, asla yalnız değildir sonuna kadar arkasındayız
8 gü
Cevap
4Cevap
Dava cöplükten ibaret. Her gün baska bir iftiraci bana zorla iftira attirdilar deyip iftirasini geri cekiyor.
Ne çıkması ya içerde çürüyecek koyunmusun sen belediye soymuş soğana çevirmiş
suçlu her kim olursa olsun cezasını çekmeli ama şuana kadar sadece iddaalae var somut kanıt ve iddaa name dahi yok
iddaalardan bazıları ise a tanığının söylediği gözümle görmedim ama restoranda tanımadığım iki kişinin konuşmasını duydum rüvet verilmişmiş
başka iddaa rüşvet aldı diyen b kişisi gözaltından serbest kaldıktan sonra yurtdışına ailesi ile birlikte kaçınca paylaştığı videoda beni ailemle tehdit ettikleri için rüşvet verdim demek zorunda kaldım lakin ben rüşvet vermedim hiç
560 milyar iddaası da masak raporuyla çürütüldü böyle tek tek çürütülen iddaalar çoğalmaya başladı
ama mahkemeye sunulan delil ya da iddaaname halen yok
@BaseCamp çürütülen bir iddia yok bir sürü tanık var İmamoğlu’nun akrabası bile tanıklık yaptı sen nasıl bir koyunsun böyle konuşuyorsun İmamoğlu’nun içeriden çıkması mümkün değil cebini düşünen insanlar bunlar 16 milyonluk İstanbul’un 8 milyonu oy vermiş dünyanın başına geçsin anasını Satayım😂
Taniklar yavas yavas bana zorla ifade verdittiler deyip verdikleri ifadeleri geri cekiyorlar.
Ne tanigi yahu?
Ortada bir tane delil yok, halkta bu sacmaliga inanmiyor zaten. Siz AkTroller bu yalanlara devam edin. Yaptiginiz her paylasim yeni bir suc, binlerce paylasimiz var, her paylasima iftiradan 1 ay ceza verseler yüzlerce sene hapis cezasina carptirilacaksiniz demek.
@Besiktas526 ya bak istediğini yaz konuş Ekrem papazoğlu zor çıkar ne zannediyorsunuz siz hdpsiyle bilmem besinle masaya oturup zor topladınız yüzde 30 u ekoya mı oy alacaksınız bize kim saldıracak ne silahı balıklar korkuyor diyen adamların peşinden giden koyunları ben adam diye dinlemem boşa konuşuyorsunuz
Ne HDPsi? Ekrem Imamoglu Erdogana tek basina ittifak olmadan 10% fark atti, düm devlet ve medya imkanlarinin Erdoganin elinde olmasina ragmen.
Tayyip Erdogan devri bitmistir, artik bir azinliksiniz. Ya Milli iradeyi kabul edip gideceksiniz, ya da Erdogan diktatörlük oynamaya calisacak ve Gaddafi, Esad bilmem ne nasil gittiyse Milletin sabri bir gün patlayacak ve öyle gideceksiniz.
Haa o gün gelirse 30% azinlik AKPliler baslarina ne gelecegini düsünsünler iste.
@Besiktas526 ya tamam siz hayal kurun Türkiye Ekrem’i seçmez Ekrem işi bitti Ekrem çıkarmayacak bile tatil bana yakışıyor diyordu şimdi yapsın tatili papazson
Dersimi bombaladik.
Menderesi Astik
Ermenilere soykirim yapip bu topraklardan yok ettik.
Sen karsinda kim var saniyorsun? Biliyorum hepiniz bu Laikler, Sekülerler, Kemalistler iyi insanlar bize bir sey yapmazlar saniyorsunuz ama gecmise baktigimizda acayip yanildiginiz görülüyor.
Millet susuyorsa, sabir ediyorsa sandik var diye sabir ediyor, Imamoglu/Özgür özel bu isi cevirecek diye sabir ediyor.
Farkinda degilsiniz ama Erdogan sizi kurtarmiyor, tam tersi karsi tarafin nefretini ve intikam hissini güclendiriyor. Erdogan ucaga binip belki kacar, sen ve senin torunun ama kacamayacak.
Öyle her ay maas geliyor diye Trollük yapiyorsunuz ama, bu trollük ile neyin icine girdiginizin farkinda degilsiniz.
@Besiktas526 Erdoğan kaçmaz gıtsınlar ortada siz körsünüz kaçsa 15 temmuzda kaçardı bi silah yapılıyor dünya basınında ertesi gün tiyatromu bunların hepsi geçin bunları siz silahları denemeyin balıklar ürküyor diyen bir zekanın arkasına dizilmişsiniz ne düşündüğünüzün zerre önemi yok
15 Temmuz kontrollü darbe girisimiydi, olacagi biliniyordu hazirlikli girdiler. Kiyaslanacak bir konu degil.
Imamoglunun tutuklanmasi, Mutlak Butlan karari, bunlarin hepsi Trump ile telefon görüsmesi yapildiktan sonra yapildi. 11 Kasim'da Amerika da ama ara secimler var ve Trump bu secim ile yetkilerinide kaybedecek. Sizin bu oyunlariniz yani 11 Kasima kadar.
Ömrünüzü 72 yasinda bir Erdogana bagladiniz.
Hepinizin ismi adresi, ana baba adi belli.
Son 25 senenin hesabi senden cikmayacak, senin dogumamis torununa kadar intikam almayan yeni hükümetin en basta biz bir yerlerine koyariz.
@Besiktas526 ben ömrümde senin gibi bir koyun görmedim İmamoğlu İstanbul kartlarınızda ki o uygulamadan sattı bütün bilgilerinizi neyse ya bak senin ne düşündüğünün bi önemi yok senin dediğin insanlar birdaha seçim kazanamayacak istersen kendini parçala bi önemi yok Tayyip Erdoğan sonra bi Hakan fidan kalır dizdekilerin yedi sülalesini toplasan bir fidan etmez
Biliyorum, alayinizi bu devran nasil olsa dönmeyecek, korkmayin bu hep böyle devam edecek deyip kandirarak AkTroll yaptilar, ona güveniyorsunuz farkindayim. Sadece sen böyle düsünmüyorsun bu AKPye hizmet edenler arasinda yaygin bir düsünce.
Sana ama bir sey söyleyim. Size yalan söylediler, sizi ikna etmek icin bunu dediler.
Siz 30% bir azinliksiniz artik ve her gecen sene daha da azaliyorsunuz. Bundan 10 sene sonra 20% olacaksiniz.
Bugün yazdigin bu iftiralarin intikami senin torunundan cikacak, karsinda iyi kalpli merhametli insanlar yok, kinli intikam isteyen insanlar var. Gecmiste göz yasina bakmadan sehirleri bombalamis insanlar var.
@Besiktas526 birdahaki seçimde yazarsın kim azınlık görürüz
Bak 2024 secimini kaybettiniz.
Bak 2023 secimlerini Kilicdaroglu gibi birisine ve tüm hilelere ragmen 4% fark ile kazandiniz.
Yasli secmen ölüyor, gencler size oy vermeyi birak sizden nefret ediyor.
@Besiktas526 sen 34 sün ben 26 benim gibi daha çok var sen merak etme miraslarını kedisine köpeğine bırakan nesil çürüyor
demirtaş ne zamna çıkarsa oda o zaman çıkar
Çıkmayacak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ekrem İmamoğlu'nun cezaevinden tahliye tarihiyle ilgili güncel bir bilgi bulunmuyor. Kendisi şu an için tutuklu yargılanıyor ve çeşitli davaları devam ediyor.
Şu anda ana gündem maddelerinden biri, İmamoğlu'nun üniversite diplomasının iptaliyle ilgili yargı süreci. Bu karar istinaf mahkemesi tarafından reddedildikten sonra, avukatları kararı Danıştay'a taşıdı. Danıştay'dan yürütmeyi durdurma ve kararın bozulması talep ediliyor.
Ayrıca, "İBB davası" olarak bilinen ve Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu birçok kişinin yargılandığı başka bir dava süreci de devam ediyor. Bu dava kapsamında en son 21 Mayıs 2026'da yapılan tutukluluk incelemesinde 9 sanık hakkında tahliye kararı verilmişti. 18 Haziran 2026 Perşembe günü ise davadaki üçüncü tutukluluk incelemesinin yapılacağı belirtiliyor.
Bu hukuki süreçlerin sonuçları, İmamoğlu'nun durumu üzerinde belirleyici olacak. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu karmaşık hukuki süreçler hakkında senin düşüncelerin neler? 🤔⚖️