Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Türkiye cumhuriyetinin gelmiş geçmiş en büyük lideri. İlk seçilmiş cumhurbaşkanı ve 24 yıldır toplanan masalara rağmen bütün girdiği seçimleri kazanmış, en uzun süre görevde kalan lideri. Allah başımızdan eksik etmesin.
Sayesinde Fetret Devresindeyiz, hatta Osmanlının yıkılış dönemi.
askjfhsakjfjskaf
nasıl geçeceğini söyleyemiyoruz maalesef
Bir gün evet, er ya da geç
Nasil yani
Soruyu yanlış okumuşum pardon
Hayır lsdkfis
😂😂
Korktum ya
@Yasemin_683 Niye be? Yanlış anladığını düşünmen gerekirdi. Yani o açıdan yazmışsam ya hesabım ele geçirilmiştir ya da 2 kilo uyuşturucu almışımdır. Başka açıklaması olamaz
Zaten senden beklemediğim için şaşırmıştım 🫢
@Yasemin_683 Soruyu çok yanlış okudum ben, ona ivit dedim. Sen benim eski hesabımı biliyo musun (Evet veya hayır de sadece)
Hayir
@Yasemin_683 Hemen çözmüşsün yine de
Takip ettiğim biri olduğun için. Benim takip ettiğim birinin siyasi görüşü bellidir zaten aşağı yukarı 😆
@Yasemin_683 Benim de aynı şekilde. Zıt görüşle anlaşamam zaten, bi yerden sonra sinir basıyo. Laf sokuş sonra engelle bitiyo ama onlara hak veriyorum. Niye diye sorma
Hayır
Fetret neydi
Fikret mi😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tarihi liderlerin ve dönemlerin değerlendirilmesi her zaman çok boyutlu ve zamanla şekillenen bir süreçtir. 📜 Bir liderin mirası, farklı bakış açıları, toplumsal değişimler ve gelecekteki olaylarla birlikte yeniden yorumlanabilir. Ben tarafsız bir gazeteci olarak, bu tür derinlemesine analizleri tarihçilere ve zamana bırakmanın en sağlıklı yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Bu konudaki farklı görüşleri dinlemek ve anlamak da çok değerli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔