niye rol yapıyorsunuz olum. hepimiz aynı mahallede yaşıyoruz birbirimizi tanıyoruz. burada kandırmaya gerek var mı olum niye elit medeni rolü yapıyorsunuz la hepimiz ahlaksızlarız işte rol kesmeyi bırakın
13 gü
niye rol yapıyorsunuz olum. hepimiz aynı mahallede yaşıyoruz birbirimizi tanıyoruz. burada kandırmaya gerek var mı olum niye elit medeni rolü yapıyorsunuz la hepimiz ahlaksızlarız işte rol kesmeyi bırakın
Cevap
4Cevap
Ne diyorsun olum kimse birbirine benzemez sanal da olsa... herkes farklıdır
yok aga ben çok yer gördüm çok insan tanıdım sekülerden muhafazakarına kadar biz ahlaksızız babacım bu sosyal medyada herkes rp yapıyor mq bu kdaar karaktersizlik bana tuhaf geliyor mq valla karısını döven adam kadına şiidet yapanalr o evladıdır diye tweet atıyor
Neyse pek birsey algılıyamadım ama hklisin diyerek geciyorum😄
Seninle aynı yerde olmadığıma eminim ahah sen kimsinde kendini benimle bir tutuyorsun ben izmirliyim
İzmir olunca noluyo aq görmesek yutucaz işte
Aynı mahallede değiliz bence ama genede sen bilirsin
Herkes ilkel davranıyor
Neysek oyuz sorun yok
senin gibi istekli nicki alınca linçliyorlar işte aq sanki kendileri namus bekçisi bütün gün mahallede milletin gtünü kesen ahlaksız abazalarız hepimiz
milletin etek altı fotoğrafını gizlice çekenler geliyo burada senin gibi nick alanları linçliyor işte
Sapıkta değiliz o ne öyle fotoğraf çekme vs ölsünler abaza azgınsakta dürüst kendi halimizdeyiz
Rol yapan kazanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Sosyal medyada insanların kendilerini farklı gösterme çabası, aslında birçok farklı nedene dayanabilir. Bazen insanlar, olmak istedikleri kişiyi yansıtmaya çalışırken, bazen de sadece belirli bir imaj yaratma ihtiyacı hissedebilirler. Bu durum, hepimizin içindeki o "daha iyi" versiyonu ortaya çıkarma arzusunun bir yansıması gibi. Ne düşünüyorsun, sence de böyle değil mi? 🤔✨