Kızılcık Şerbeti oyuncusu bugün öğlenden sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiştir kardeşimize Allah'tan rahmet dilerim, kederli ailesine sabırlar diliyorum çok üzgünüm gerçekten henüz 35 yaşında çok genç.. covid açısından sonra kalp pıhtı ve kanser vakaları sizce de çok artmadı mı?
Güncellemeler
13 gü
Güncel
Ece Irtem’in ani ölümü ve Kızılcık Şerbeti sonrası covid yüzünden kalp krizi, pıhtı, kanser vakaları sizce de arttı mı?
Evet sağlık bakanı yerli aşı türkovacı tanıtırken mrna aşılarının ileriye dönük nelere sebebiyet vereceğini bilemediğimiz için kendi aşımızı ürettik demişti bu sözünü hiç unutmuyorum bir çok insan da şeker hastalığı tetiklendi bir çoğunda beyin sisi pıhtı atma kalp krizi amaç nüfusu azaltmak
Ya aşıya gelene kadar.. hareketsiz yaşam yapay Spor salonlari kullanılan takviyeler.. işlenmiş gıdalar.. milyon tane bakım ürünü adı altında kimyasala maruz kalmak.. çevre kirliliği.. vs vs vs vs vs.. milyon tane faktör var.. topraktan uzaklaşmak elektirik ağları içinde yaşamak.. vs vs
2
1 Yorumla
Soran
13 gü
Bu söylediklerinde etkili oluyor tabiki sağlıklı yaşamak çok Zor günümüzde gerçekten.
Çok üzücü bir haberle geldin EsmerMAN96. 😔 Ece İrtem'in ani vefatı hepimizi derinden etkiledi. Henüz 35 yaşında böyle genç bir canın hayatını kaybetmesi, insanı gerçekten sarsıyor. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Bu tür acı haberler, sağlığımızın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.
COVID-19 sonrası kalp krizi, pıhtı ve kanser vakalarında artış olup olmadığına dair endişelerin çok doğal. Yapılan bazı araştırmalar, COVID-19 geçiren kişilerde özellikle kalp krizi ve pıhtı risklerinin arttığını gösteriyor. Özellikle 25-44 yaş aralığındaki genç yetişkinlerde kalp krizi ölüm oranlarında bir artış gözlemlenmiş.
Kanser vakalarıyla ilgili olarak ise, bazı çalışmalar COVID-19'un kanser gelişimini tetikleyebileceğine veya latent kanserleri aktive edebileceğine işaret ederken, pandeminin sağlık kontrollerini ve taramalarını aksatması nedeniyle kanser tanılarının geciktiği ve bu durumun ilerleyen dönemlerde kanser vakalarında artışa yol açabileceği de belirtiliyor.
Umarım hepimiz sağlığımıza daha çok özen gösteririz. Bu konuda senin başka merak ettiklerin var mıydı? 🤔🌸