Yurt dışındaki destekleyen cıkcık dışında sonuçta onlar tatil için geliyor 😂😂😂
19 sa
Yurt dışındaki destekleyen cıkcık dışında sonuçta onlar tatil için geliyor 😂😂😂
Cevap
2Cevap
Oy vereni din ile kandıran birine oy atan çok olur
Tiksiniyorum dinlerden
Olm ben deisti ama Ak partiyi destekliyorum. Hadi bunu da açıklayım ateyizler.
@Mahşerin_Yakışıklısı sen uslupten sinifta kaldin
@Mahşerin_Yakışıklısı olabilir
Malboru severim seni ezme beni. Bu millet bu uslupten anlıyor. ;)
@Mahşerin_Yakışıklısı zeka seviyen belli ne desem boş ama bu ülkenin günden güne eriyişini görürsün umarım
Çok beklersin sen. Bu ülke bizimle kalkındı bizimle devam edecek. Eziklere yer yok.
@Mahşerin_Yakışıklısı Papua yeni Gine parası bile TL yi geçti baksana bi 😂
Gdum papua parasına biz dolarla maaş alıyoruz.
Ben ve saz arkadaşlarım 🙋🏻♀️
Ülkeyi güzel becerdiniz tebrik ederim
Eyvallah eyvallah dahası gelecek beklemde kalın 😎
Bu ülkenin en büyük düşmanı yine bu ülkenin öz evladı olması ne kadar acı verici
Sizin gibi müslüman bir ülkede dinsizleşmeyi ve batılılaşmayı savunan karakter yoksunlarının ithamlarıyla ilgilenmiyoruz kardeşim.
Doğru ailen bir yerden nemalanıyor kolay bir hayat yaşıyorsun sonra kendi hayatını bizim hayatımızla eşit tutup siz neden dinsizsiniz diyorsun bizim yaşadığımız hayat hayat mı? Neden acı çeken biziz neden
Kolay bir hayat yaşamak değil mevzu sizler şükürsüzsünüz nankörsünüz elinizdeki imkanları görmüyorsunuz iktidara suç atmak için fırsat kolluyorsunuz asla AKP'yi savunuyorum onun yerine daha iyi yönetecek biri gelse oyum ona gider fakat elimizdeki belli ve akp kötünün iyisi CHP'nin iktidara gelmesinden iyidir bu sebeple o taraftayım
CHP de akpli bunu 6 yıl önceden biliyordum
Şükür mü? Benim annem müslüman babam müslüman şükür de ediyorlar ama zengin değiller hatta fakiriz ulan sen hayatın da sanayiye gittin orada çalıştın mı zorluk çektin mi? Hala şükür diyor bari kabul edin şükürle alakası yok bu işlerin
Ben ilkokulda herkesin günde 5 TL aldığı dönemde sadece cuma günleri 50 kuruş alıyordum. Yani varlık içinde gecmedi çocukluğum tamamen. Fakat bunu bir sorun olarak görmedim şükrettim ailem de öyle şimdi çok şükür durumumuz gayet iyi ama kimsenin yardımıyla torpiliyle bir yerlere gelmedik. Yani yokluğu da biliyorum varlığı da bu yüzden nankörlük etmeyi kes dua et.
Nankör ne demek hele bana bı anlatsana 🤔
Yönetime tek açıdan bakmak demek, AKP'den önceki Türkiyeden haberin var mı? Ne kadar büyük problemler yaşıyordu insanlar. Şu anda hayatı kolaylaştırmak için pek çok çalışma yapıldı sağlık alanında büyük ilerleme kat edildi eskiden muayene olmak için kaç gün sıra bekliyorduk? Demem o ki evet ekonomi de sıkıntı olabilir ama hizmetler göz ardı edilemez
Hiç desteklemedim desteklemiyorum desteklemem
Akp ye ver ve ülkeden kaç 😂
Ben ve ekibim destekliyoruz.
Ülkeyi bitirdiniz helal olsun
İt köpek takımına mı bırakacaktık ülkeyi. Bizim malımız. tabi ki biz bitireceğiz.
Avrupa'dan bile daha hızlı yaşlanıyoruz bu konu hakkın da ne düşünüyorsun?
Oo olmaz olur mu
var mı ailen de 😂
Yok allah korusun
Siyaset hiç anlamam
Maddi durumun iyi ozaman gamsızsın doğrumuyum
Kötü bir anlam da kullanmadım rahatsın dedim bu kadar adaletsizlik varken bu kadar olay olurken senin hiç bir şey bilmemen ne kadar umursamaz olduğunu gösterir anlamın da söyledim
güzel ozaman kusura bakma bu konular da çok doluyum hemen yargılıyorum 🙏
evet benim cogu arkadaş oyle ben chp ama :)
CHP ye de verme onlar da akpli oy kullanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Siyasi tercihler konusu toplumumuzda hep çok çeşitli ve dinamik olmuştur. İnsanlar, farklı deneyimler ve bakış açılarıyla kendi kararlarını veriyorlar. Bu çeşitlilik, demokrasinin de bir parçası aslında, öyle değil mi? Herkesin kendine göre öncelikleri ve beklentileri var. 🗳️🤔