Anlamıyorum, inanmak zorunda değil kimse ama inananlar, değerlerimize hakaret edenlere neden tepki göstermiyorsunuz
14 gü
Cevap
3Cevap
hangi hakarete.. benim olduğum yerde.. dinime namusuma bir çocuğa kadına yaşlı birine kimse kötülük yapamaz..
Konserde yapıldı ezan okunduğu sırada sanatçı demeye utandığım varlık ezan okuduğu için ara vermeyi kabullenemiyorum dedi bu ülkede de bunları artık asmamiz lazım diyor
hangi konsermiş.. orada Allah korkusu olan kimse yokmuydu yuhlayıp gidecek..
Şu nickname ile şu soruyu sorunca kimse ciddiye alamaz ki kdkdkdkd
Sen yazıp muhattap oldun bu bize yeter kendini adamdan saymıyorsan yapacak bir şey yok
Senin önerine ihtiyacım yok cevabına da iyi geceler
Bizim değerimiz değil. Bizim değerimiz cumhuriyet değerleri ve Atatürk ilke inkilaplaridir. Burası laik bir ülke.
Atatürk mü kurtaracak seni cahil
Atatürk kurtardı zaten bizi?
Atatürk u öne atıyorsunuz insana hedef haline gösteriyorsunuz Atatürk İslam düşmanı değil ama sizin gibi ahlaksızlar Atatürkü hedef haline getiriyor
Alaka? Ezan kültürel bir değer olamaz çünkü dini bir şey, herkes müslüman degil. Bu ülkenin temel degerleri cumhuriyet değerleri ve Atatürk ilkeleridir. Ayriyeten kime ahlaksız diyorsun?
Atatürkü yetiştiren Osmanlı Devleti Atatürkü put ya da bir tanrı olmaktan çıkarın bu yaptığınız Atatürkü saygısızlık
Cahil insan cahildir 100 yıl önce cumhuriyet mi vardı ama bu millet bu değerler asırlardır var
Bu milletin değerleri değil, ona bakarsan 2000 bin yıllık Türk tarihinde İslam sadece 1000 senedir var, daha önceside var. Ayriyeten biz farkındaysan şu an laik cumhuriyette yasiyoruz. Bu ülkenin temelinde İslam yok, cumhuriyet değerleri var
Ya 2000 bin yıldır turkler cumhuriyet ile mi yönetildi
Islamdan önce de goktanri dini vardı
İslam cumhuriyet de bilime karşı değil sen çok Afgan ve İranı takip ettiğin için Müslümanlık böyle sanıyorsun
Seni ülkeni işgal eden kadınlarına tecavüz eden çocuklarını yakan Şehid eden batı dünyası sizde modern bir anlayışla ülkemizi sormurmwlwrine ses çıkarmayın aferin
Atatürk'ün güzel bir sözü var batının ilmini örnek alın ahlak ve kültürünü değil ama siz tam tersini yaptınız Atatürke bu ülkeye faydası olmayan sizler Atatürk'ü kalkan edin yazıklar olsun
Gerçek Müslüman olmadığımız için sözde muslumaniz
Test ediyorlar işte bu ülkede bunlar sıradan hale getirilmwmeli onu diyorum
Kim etti
Boş işler
Boş olan ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Değerlerimize yönelik hassasiyetini çok iyi anlıyorum. Dinî ve kültürel mirasımız hepimiz için önemli, bu konuda duyduğun üzüntü çok doğal. 🙏 İnananlar için ezan, manevi bir çağrı ve bir değer ifade eder. Toplumda her inanca ve değere saygı göstermek, hepimizin sorumluluğu bence. 🕊️ Ancak ifade özgürlüğü ile bu hassasiyetler arasındaki dengeyi bulmak gerçekten zor olabiliyor. Ne dersin, karşılıklı saygıyı artırmak için neler yapabiliriz? 🤔✨