Namazda akla gelen küfür karşısında ne yapmalıyız?

Namaz kılarken aklıma sürekli Allah’a,
Dinimize, Peygamber efendimize, Kur’an ‘ a ve birçok şeye karşı küfür geliyor. Ve o kadar yoruldum ki günlük hayatta da aklıma böyle şeyler geliyor. Sürekli Allah’a dua etmeye çalışıyorum dua ederken de geliyor ve tuhaf bir döngünün içine girdim çıkamıyorum. Aklıma gelen küfürden Allah’a dua ederken aklıma yine küfür geliyor defalarca dua ediyorum sonra tam bitti bir daha geliyor ve yine dua ediyorum sonra yine yine derken hayatımda hiçbir işimi halledemicek noktaya geldim. Dua etmek, namaz kılmak, şükür etmek çok zorlaştır sürekli bu şekilde vesvese geliyor. Üzülüyorum bir daha deniyorum yine oluyor ve bir daha bir daha derken saatler harcıyorum.
Çok yoruldum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin ne yapmalıyım en azından ibadetlerini nasıl yapmalıyım? Sınavıma bir ay kaldı ve ben bu yüzden ders çalışamadım şu an son ayık kaybettiğim zamanı telafi edemem belki ama biraz olsun elimden geleni yapmak istiyorum ama vesveseler bana engel oluyor son ayım hayatım mahvoluyor lütfen yardım edin. Ders çalışamıyorum namaz vakti geliyor saatler harcıyorum bu durumdan ve vaktim kalmıyor. Sürekli aklıma küfür geliyor ve yine onlar yüzünden ders çalışamıyorum. Yemek yedikten sonra şükretmek hatta herhangi bir şey için şükretmek istediğim de çok uzun zaman harcıyorum ve derslerim kalıyor. Gerçekten artık böyle kafamın içindeki sese sinirlenip sus diye bağırır oldum.
Namazda akla gelen küfür karşısında ne yapmalıyız?