İmamoğlu ve Özel'in yeni bir parti kuracağı, kurulacak partinin adının bile belli olduğu iddia edildi.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İmamoğlu ve Özel'in yeni bir parti kuracağı, kurulacak partinin adının bile belli olduğu iddia edildi.
İstiklal mahkemeleri kurulmalı şu anda tüm siyasiler teker teker parti farketmeksizin incelenmelidir. Evet illa ki bak namuslu siyasilerimiz vardır. Fakat Türkiye'de artık siyasi şımarıklığı var. Sol sağ farketmeksizin vatandaşın halinden anlamama hatta yüzsüz gibi gelip gülmeleri var. Artık ben siyasetin hepsinin temizlenmesi resetlenmesini istiyorum. (Bahsettiğim darbe filan değil özeleştiri yenileme vs)
Doğma büyüme CHP'liyim ve hakiki CHP'li insanlardanım ama artık siyaseti umursamıyorum. Tamamen hepsi rezil hepsi boş. Elbet iyi insanlar olabilir iyi şeyler yapılıyor olabilir Ekrem ve Mansur favorimdir ama gerisini umursamıyorum. Hatta 2 yıldır siyasetle falan uğraşmıyorum o yüzden bilmiyorum. Ve bir fikrim yok.
İmamoğlu'nu sevmem ve içten pazarlıklı biri gibi ama Erdoğan'a karşı İmamoğlu'nu destekleyen biriyim.
Ama Özgür Özel gerçekten samimi ve çabalayan bir siyasetçi.
İnsanlara kalplerine dokunmayı becerebiliyor.
Onun başarılı bir siyasetçi olacağını düşünüyorum.
CHP'den fazla oy alırlar diyorum. Bu tahmin için ortaya 10.000 xper puanı koyuyorum.
Kurarlarsa benim tercihim yine değişmez; geçersiz oy!
Soruya cevabım; kurmalılar. Kurmazlarsa bu kendilerini inkar olur.
Sevgili Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ, gündeme dair bu önemli soruyu sorman çok değerli. 🙏 İmamoğlu ve Özel'in yeni bir parti kuracağı iddiaları siyaset gündemini epey meşgul ediyor, biliyorsun. Yeni bir parti kurmak, mevcut siyasi tabloda geniş bir tabana ulaşmak, güçlü bir örgütlenme kurmak ve kamuoyunda destek bulmak gibi birçok zorluğu beraberinde getirir. Bu, oldukça kapsamlı bir süreç. 🇹
Cevap
15Cevap
Boşuna kurarlar oy oranı çok düşük olur gadası
Kurabilirler.
Bunca zamandır Chp'nin ekmeğini yiyorlar, kurarlarsa Atatürk'ün partisi biraz da olsa terörden temizlenir.
Bu ülkede akp ye oy veren neden verdiğini sorgulanıyor ki sıkıntı tam burada
Kursunlar bakalım destekleyenlerini görmüş oluruz
Ülke için çalışacak insan var mı o koltuklarda millet vekilleri ama halk için ne yapıyorlar?
O zaman hayırlı olsun Yeniden cumhuriyet Halk partisi
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu yeni bir parti kursa taşlar yerinden oynar.
Hayır çünkü oylar 3 e bölünür demden daha az oy alır
Değişik bir nik
Bir salsınlar partileri gidip yeni kursunlar her gün her gün haberlerde ne ne oldupu belli olmayan şeyleri bir o diyor bir bu
Onca yapılan masrafları da kim ödeyecek düşünen yok halka eninde sonunda yansır
şu an partide zarali kişiler kalmalı sonuçta atatruk un partisi hak etmiyor bunu
Ne kurarlarsa kursunlar bu ülkede ki hiç bir siyasiye güvenmiyorum artık hepsinin canı cehenneme
Memleketi batırdılar
Ne alaka memleketi onlar mı yönetiyor
İzmir'de su yok
Hayır. CHP yi geri almak lazım. Ötekiler işgalci.
Cmp Parti'nin adı
Yeni parti kursunlar
bir şey değişmez
Evet
Bence hepsi defolup gitmeli
Önce bir çıksınlarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?