Soru gayet açık. Kurmalı mı kurmamalı mı?
Kurmalı. Kemal Kılıçdaroğlundan ona fayda gelmez
Kurmamalı. Chp yi bölmemesi lazım
Akp ve Mhp dışında ise beni ilgilendirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kurması lazım bence oyların çok bölüneceğini sanmam Kemal Kılıçdaroğlu'nu zaten artık kimse istemiyor... Sırf Kemal Kılıçdaroğlu var diye oy vermeyen çok kişi var onlardan biride benim mesela oyları daha çok bile artabilir.
Cb seçimin'de genel başkan hala kemal idi sırf o var diye oy vermeyen çok kişi var. Bence yeni parti kursa daha iyi olur Kemal Kılıçdaroğlu ile bu iş yürümez adam kazandı der yine bu kadar basit...
@cicimxs Seçmenine şizofren felan demedi yok eşi kaçırıldı yok tehdit felan ediliyor gibi saçma sapan iddiaları doğru bir haber gibi her yere yayan kişilere dedi. Yıllardır çıkıp çıkıp kaybeden bir koltuk sevdalısına oy vereceğime şovmen dediğin adama oy veririm daha iyi...
Cevap
6Cevap
Hayır kursa ne ise yarayacak iktidar mi olacak cb seçiminde girdi de ne oldu 30 oy aldı zamanında chp dsp bilinmesi olduğu için bugünlere geldik bölünme bir ise yaramaz
Kurarsa tek nedeni vardır. Bazı yerlerden emir almıştır parti kur chp oylarını azalt birazda olsa diye. Başka ihtimal yok
Kurarsada hiçbişey alamaz o ayrı
Kurmuyorsada eziktir bence. Chp bunu defalarca ezdi defalarca dışladı gel bakalım muharrem bile dediler ama bu siyasetçilerin neredeyse hiçbirinde onur şeref utanma duygusu yok adam bacadan yine girdi. Kendilerini beğenmesem bile davutoğlu ve babacan resti çekip kendi partilerini kurdular bunların yarısı kadar yüreği yok incenin
İnce cb seçimi gecesi ortadan kaybolup kendisini oy veren bütün kitleyi tamamnını kaybetti. Kılıçdaroğlu inceyi istemedi partide diye cb adayı gösterdi dendi. İyi yapmış göndererek
Kılıçtaroğlu en başından kendine rakip gördüğü için yedi zaten inceyi tayyibin önüne yem diye attı resmen o garibimde bir umuttur diye çıktı piyasaya ve kılıçtaroğlunun asla alamadığı ve alamayacağı kadar yüksek bir oy aldı bence partiden gitmesi gereken ince değil girdiği tüm seçimlerde rezil kepaze olan yenildikçe yenilen Kılıçtaroğlu ve ekibidir
İnce kendi kendini bitirdi madem parti içinde istenilmediğini biliyodu CBlığı havasına kapılıp kendini öne atmayacaktı. Attıysada gece ortadan kaybolmayacaktı ne olursa olsun bir açıklama yapacaktı. İstanbulu ankarayı çoğu büyük şehri yıllar sonra akpden istanbula geçtiyse. Bunda 1. Neden erdoğanın ülkeyi getirdiği durumdur o ayrı. 2. Nedeni de iyi partiye vekil yollayıp. Sonrasında da ortak ve iyi rakipler çıkarıp iyi öegütleyenlerdir. Bunlarda kılıçdaroğlunun emriyle oldu. Yoksa nekadar kriz olursa olsun o dönem için. Ekmelettin bulurdu koyardı ankaraya istanbula aday. Yine akpye verirdi oraları
İncenin cb adaylığını kabul etmesi onın için tek çıkış yoluydu eğer kazansaydı ilk iş kılıçtaroğlunu bitirecekti zaten. Ben herhangi bir siyasi parti ya da yapılanma taraftarı değilim hiç olmadımda chpye karşı yüksek bir antipatim var ama eğer chpli olsaydım ve oy veridğim parti gidip başka partiye ağlata ağlata vekil gönderseydi zoruma giderdi. Büyükşehirleri aldıranda kılıçtaroğlu değil asla değil olamazda. Buralardaki başarıların mimarları adaylardır ve tabi tayyibin belediye başkanlarını önceden koltuktan indirmesi ve tepki çeken papaz meselesi ekonomik sorunlardır. Yani bu kılıçtaroğlunun başarısı değil tayyibin başarısızlığıdır kendinde söylüyorsun. Kılıçtaroğlunun yönettiği bir partiye oy vermek saygı duyuyorum tabi sorgulamak bana düşmez ama bence gerçekten acı bir durum çünkü adam senden benden daha bilgisiz ve alakasız memlekete 😅
Yahu hem inceyi bitirmek için onu aday gösterdi diyorsun. Diğer taraftan imamoğlu mansur yavaşı aday gösyerince kılıçdaroplunun değil erdoğanın başarısızlığı bide adayların güçlü oluşu diyorsun. Zaten adayları kim aday göaterdi kılıçdaroğlu. 😃Dediğim gibi partide hiç yok mu ekmelettin gibi biri gösterirdi onu aday yine krize rağmen verirdi akpye istanbulu. İttifak kurmazdı verirdi ankarayı akpye. 😃 Milletvekillerinin durumuna gelince adamlar iyi parti düşmanı diye ağlamadı ki. Diktatörlüğün olduğu ülkede ben bir parti lideriyim. Topladım vekilleri. Mhp bölünmüş bir kısım akp olmuş diğer kısım yeni parti oluşturmuş meclise alınmayacak konuşmaları var. Ben görüşümü söylerim illaki (bu konuda) ortak görüş olacaktır. Ona görede vekiller bikaç günlük geçer olay çözülür. Onlar olmasa başkları da geçmek isterdi. Adamlar zorla geçmedi o erdoğanın ve nedyasının acıtasyonuydu.
Tayyibin ülkeyi getirdiği hal yüzünden belediyeleri kazandı chp diye kendin söyledin kardeşim 😅 evet o ince nasıl olsa kazanamaz e vekilde olamayacak zaten diye Tayyibin önüne attı inceyi. İncede bakarsın kazanırım zaten beni partide istemiyorlar kazanırsam bunların kökünü kazırım diye girdi cb seçimine bunda bir çelişki yok ifade edemedim sanırım 🙂
Dediğim gibi incemi kılıçdaroplu mu kim iyi kim kötüyü bırakalım da ortada olan şu ki o düelloda kaybeden ince oldu. Sadece seçimi değil seçim gecesi kaybolarak. (okuyacağını bildiği için. Okusun diye) foxa mesaj attığı an arkasındaki kitlenin tamamını kaybetti. Parti kurma havalarına girerse 3.4 milyon takipçisi varya twitterda onlarda engeller.
Bilemiyorum sonuç ne olur ama partiyi saran kılıçtaroğlu virüsünün acil temizlenmesi lazım 😅🤦🏻♂️ son kurultayda yine delegeleri tehdit ettiler el altından listeler geldi kendi anahtar takımını bile kuramadı iş içinde iş var ve sanırım kaftancıoğlu ile imamoğlu birlikte hareket edip kılıçtaroğlunun kuyusunu kazıyorlar ince ince.. ama şunuda söyleyeyim mansur yavaş gelirse chp çok iyi konuma gelebilir imamoğlu gelirse daha kötüye gidebilir çünkü imamoğlu tam bir balon.. ama mansur başkanı takdir ediyorum kimseyle işi yok adam işini yapıyor çatır çutur dava açıyor hergün gökçekin çaldıklarına karşı 😂 imamoğlu ise anca ağlıyor beceriksiz olduğu zaman
Mansur yavaş 10 yaşından beri siyasette. Daha çok tecrübeli olması doğal. Türkeşin elinde biyümüş. İmamoplunun siyasi geçmişi çok değil bikaç zaman önceye kadar ts yöneticisiydi. Bide şöyle bişey var mansur yavaş daha rahat. Hem tecrübesi hemde manevraları iyi yapıyor. İmamoğlu nekadar sakin kişilikte olsada karadwnizli koz vermek istemiyor karşı tarafa daha çok sıkıyır kendini. Bide Ankara meclisi İstanbul meclisindeki akplilere nazaran daha pasif kalıyor. Diyecekain ki akpli göksü konuşuyor da ne oluyor. bir pontus dedi akpye gol attı. İmamoğlu o günden sonra trabsonda siyasi partilerin liderlerinin hiçbirinin toplayamadığı kalabalığı topladı. Ki trabzon 2011de görüldüğü gbi kupayı verdi erdoğan öyle istedi diye düşünüp ona bile ses etmemişti. Öyle bir şehirde. Kim CB adayı olursa olsun erdoğan o koltuğu bırakmaz. Seçim var iatanbulu nasıl kazandı ozmn diyeceksin. İstanbul gitti kol gitti. CB giderse baş gider. İç savaş çıkarılır sandıklar yakılır yine bırakılmaz. Oyüzden CB adayı önemli değil bu süreçte. Halkta biraz çekecek müstehak
Bu sistem lanet sistem kardeş. Akp iktidar olmadan öncede iç savaş çıktı bu memlekette akpnin yıkılması içinde dediğin gibi iç savaş çıkması gerekir memlekette çünkü sistem bozuk sistem leş sistem lanet. Başa gelen kim olursa olsun kendi adamlarını koyuyor heryere ve bunu yıkmak içinde savaşmak gerekiyor bizde ceremesini çekiyoruz
oy vermeyi düşünenler 24 Haziran 2018 gecesini hatırlasınlar. İçip sızıp nasıl milleti kandırdığını
cehepe nin hatasını kimse görmüyor bence kurmalı ve cehepeyi bitirmeli
Kursun yüzde onu geçer 20 de millet vekili çıkarır.
En azından istediği gibi siyaset yapar. Ki zaten mevcut chp yönetiminin iktidara geleceğini de sanmam. Daha adayları bile belli değil.
Hayırlısı olsun.
Kurmasın
Yani CHP’nin bölünmemesi mi lazım sizce
Hayır kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?