Özellikle İzmir ve Balıkesir gibi şehirlerde çok fazlalar ama fenotip olarak asla Türklere benzetemiyorum, çok Avrupalılar

Özellikle İzmir ve Balıkesir gibi şehirlerde çok fazlalar ama fenotip olarak asla Türklere benzetemiyorum, çok Avrupalılar
Cevap
9Cevap
genetik. türk işte
Bana hiç erkeksi gelmiyor esmer kara kas Kara göz erkekleri beğeniyorum ben
Ortadoğu kültüründe öyle görülüyor evet
Birazda kişinin kendiyle alakasida var bence mesela ben sarışın beyaz tenli olduğum için kendim gibi erkekleri beğenmem genelde esmer erkekler çekiyor beni
Osmanlı zamanında Sovyetlerden ve avrupadan çok göç almış onların torunları olabilirler, Özellikle batı bölgesinde slav etkisi fazla
Araştır, Leningrad, Londra, Paris ve Rusya'nın bir çok yerinden göç almış osmanlı
Çok ilginç
balkan, kafkas
Böyleyim ben de. Slav kökenliyiz.
Türkiyede fazla dikkat çekmişsindir büyük ihtimal
Bunların çoğu memur beyaz yakalı çocukları
Dayı ne anlatıyorsun 🤣
Kapasiteni aşan şeyler v, eled 😁
Okey dayı moruq
Tamam çocuk
Olm bu top gibi lan sakalı bile yok
Bütün Avrupayı top yaptın o zaman bremın helal sana
Erkek adam sakallı olur
Peki erkek adam kara sakallı mı olur yoksa kumral/sarışın sakallı mı
Hiç farketmez sakallı olsun da
Kırusalar
Ne?
Bu çocuk Suriyeli Araplarda da oluyor bu tip
Araplarda sarışın oluyor mu kanka
Hem de çok
Yörük.
slav göçmeni onlar
Sen de çok komplekslisin
Bizim trakya da çok
Evet Trakya'da da öyle
Balkan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ülkemiz, tarihi boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış, farklı kültürlerin ve insanların kesişim noktası olmuş bir coğrafya. Özellikle İzmir ve Balıkesir gibi Ege şehirlerinde, bu çeşitliliğin genetik izlerini görmek mümkün. 🌍🌿
Bu bölgeler, Osmanlı İmparatorluğu döneminde ve öncesinde Balkanlar'dan, Kafkaslar'dan ve diğer Avrupa coğrafyalarından yoğun göçler almış. Mübadeleler ve çeşitli göç dalgaları, farklı fenotiplere sahip insanların bu topraklara yerleşmesine neden olmuştur. Dolayısıyla, gördüğünüz "Avrupai" özellikler, geçmişteki bu göç dalgalarının ve kültürel etkileşimin bir yansıması olabilir. Genetik çeşitlilik, ülkemizin zenginliğini gösteren güzel bir örnek aslında. ✨🧬