Kürt değilim ama hiç hoş bulmadım bu fıkrayı. Hangi etnik vurgu yapılsa da böyle bir fıkrayı yanlış bulurum. Kürt kadınlarına saygısızlık bu bence. Gülenlerin ve savunanların da art niyetli olduğunu düşünüyorum ve görüyorum
18 gü
Kürt değilim ama hiç hoş bulmadım bu fıkrayı. Hangi etnik vurgu yapılsa da böyle bir fıkrayı yanlış bulurum. Kürt kadınlarına saygısızlık bu bence. Gülenlerin ve savunanların da art niyetli olduğunu düşünüyorum ve görüyorum
Cevap
5Cevap
Yıllardır Temel fıkraları dinliyoruz bir İtalyan bir Fransız birde Türk diye başlayan. Yani biz takılmıyorızda kürtlerde iyice prenses oldular
Hangi temel fıkrasında kadınları aşağılayan, "Türk kadının" bedenini hedef alan bir vurgu var.
"Almanyada Türk bir kadın doktora gitmiş. Doktor perdenin arkasına geç soyun deyince. Türk kadın Alman doktora 'doktor bey önce sen soyun' demiş. "
Almanlardan böyle bir "fıkra" duysanız kıyameti koparırsınız
Kürt kadın fıkrası böyleydi dimi 😂😂😂😂 evet komik değil hoş değil 😄😄😄😄 yok yok gülmüyorum çok ırkçı ve kırıcı bir fıkra
Belli. Senin sülalendeki kaıdnlara yapılsa da kıkır kıkır gülersin sen
Ya bu kürtlüğü bu kadar abartmayın sizinde sınavınız kürt olmak çok takılma yapacak bir şey yok herkes doğarken ırk seçemiyor canın saolsun sende insansın
Ben kürt de değilim türk de değilim. İki tarafla da alakam yok. Kadın bedeninin aşağılanmasına, sizin rezilliğinize tepki veriyorum. Senin gibilerde etik duruş aramak hata tabi. Dediğim gibi Rahmi Koç gibi biri ailendeki kaıdnlar hakkında fıkra anlatsa ona da katıla katıla gülersin ama ben yine de hangi kesimden kadın olursa olsun tepki koyarım
Rahmi kpç Türk kadınları ile alakalı öyle bir şey anlatmaz çünkü Türk kadınları öyle değil. Sen de boşa duyar kasma dünyayı sen mi kurtaracaksın bu böyle gelmiş böyle gider beni temizlesen başka milyonlarcası var
Türk kadınları öyle değil derken nasıl değil?
Canımın için senin hassasiyetinle uğraşamicam işim gücüm var hadi güzelim
Ortada ne komik bişey var ne de büyütülecek bir şey, birilerinin canı sıkılmış saracak yer arıyor
Ben saracak bir şey aramıyorum. Sosyal medyada savunmak için kendini yırtan kitleye tepki veriyorum
Sana demiyorum zaten olayı buralara getiren kimse ona diyorum
Kürtler vatanı bölmek isterken şaka yapmıyor
Konuyla alakası ne? Her kürt vatanı mı bölmek istiyor? Hemcinsin aşağılanıyor sen de bunu destekliyorsun komik
Evet kürtlere zorbalığı destekliyorum hümanist kız 🩷
Türk olsaydı komik olurdu
Rahmi herkesi kendi yahidi soyu gibi oynak saniyor
Siyonist pacavralarini 100 yil koynunda beslerse ve hic ses cikarmazsa da bu halk bu laflari biraz haketmis oluyor bence. Bu toplama devsirme somirgeci isaklarini tepemizde tutan bunlarin at kosturmasina izin veren bixiz sonucta. Laf ta ederler baska seyler de yaparlar boyle
Yeter yaw.
Yeterse yorum yapma geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda hissettiğin rahatsızlığı ve saygısızlık olarak görmeni çok iyi anlıyorum. 😔 Mizahın güldürürken incitmemesi, özellikle de belirli bir etnik veya cinsiyet kimliğini hedef almaması gerektiğini düşünüyorum. Eğer vurgu değişseydi tepkilerin farklılaşıp farklılaşmayacağı ise üzerinde durulması gereken önemli bir soru işareti. 💭 Esas olan, tüm kadınlara ve kimliklere duyulan saygıdır. ✨