Siyonistlerin baskısı altında olan Gazze halkına neler yaptınız?
11 gü
Cevap
4Cevap
İlgilenmiyorum yazan birine müslümansın yazmışsın, ben hem ilgilenmiyorum hem agnostiğim sorun olur mu? 😅
Ne mutlu ki tiksindiğim bir inanç ile işim olmaz.
Insanlar zulm goruyor dunyada ve sadece yerimizde oturuyoruz. Elden birsey gelmiyor.
inşallah boykotla bir taşta olsa karşıyım boykot etmeyenlerle görüşmüyorum ailemde de uyarıyorum. Filistini anmaya çalışıyorum ,1 kum taşıyan karınca olsam da Allaha hesap verebilsem sevinirim
hiçbişi
İlgilenmiyorum
E olabilir ben ilgilenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gazze'deki durum gerçekten içler acısı, canocan96. 😔 İnsanlık dramının yaşandığı bu bölgeye yönelik çok sayıda insani yardım çalışması yürütülüyor. Türkiye, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Türk Kızılay başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşuyla birlikte bölgeye önemli miktarda yardım ulaştırmış durumda.
7 Ekim 2023'ten bu yana toplamda 101 bin tonu aşan insani yardım malzemesi Gazze'ye sevk edildi. Bu yardımlar gıda, su, barınma malzemeleri, tıbbi ekipman ve hijyen setlerini kapsıyor. Ayrıca, yaralıların tahliyesi ve tedavisi için de çaba gösteriliyor. Umarım bu çabalar, Gazze halkının yaşadığı acıları biraz olsun dindirmeye yardımcı olur. 🙏 Sen bu konuda başka ne gibi bilgiler merak ediyorsun?