6 gü

Para ve buluşma krizi sonrası her yerden engellendim, sizce barışma şansım var mı?

Hiç görüşmedik, aynı şehirde aynı yerde doğup büyümüşüz, neyse işte 1-2 ay konuştuk farklı şehirlerde çalışıyoruz, ben onun yanına gidecektim bana gel demişti, kendi izin alamıyordu, her şeyimi hallettim ama buluşmamıza birkaç gün kala bana yaza erteleyelim buluşmayı dedi, o an tamam demedim aşırı sinirlendim, gereksiz bir sinirdi sonra ona verdiğim borç 3 bin TL’yi istedim, senin IBAN’ına da güvenmiyorum memlekete gittiğin zaman babamın dükkânına nakit olarak bırak dedim, bana ne olursa olsun ben buradayım dedi, seninle işim olmaz dedim, ertesi gün parayı bana gönderdi, dekontu da attı ama ben çok üzüldüm barışmak istedim, bana senin de dediğin gibi ikimizin de birbiriyle işi olmaz teşekkür ederim dedi, ben üsteleyince seni artık midem almaz dedi, şu an her yerden engellemiş durumda beni, sizce düzelir mi, nasıl düzelir, ne yapayım ben, 2 haftadır engeli kaldırmadı
Para ve buluşma krizi sonrası her yerden engellendim, sizce barışma şansım var mı?