Sözde Müslüman ülkeyiz ama sokakta bile rahat gezemiyoruz normal pantolon tişörtle bile arkamızdan laf ediyorlar pes artık nasıl bir ülke olduk
6 gü
Sözde Müslüman ülkeyiz ama sokakta bile rahat gezemiyoruz normal pantolon tişörtle bile arkamızdan laf ediyorlar pes artık nasıl bir ülke olduk
türkiye müslüman bir ülke değildir. müslüman olduğunu söyleyen insanların çoğunlukta olduğu bir ülkedir ama çoğunun islamla alakası yoktur. adam cuma namazı kılar. sonra gider kalitesiz ürünü fahiş fiyata millete kakalar. burada müslümanlığı gören oldu mu?
Evet öyle ben çoğu öyle olduğu için dedim çünkü bu tipler biz muslumaniz diye övünür sonra neler neler yapar
Biz uzak duruyoruz ama onlar laf atıyor hatta takip edildifim bile oldu. Nereye kadar kacicaz artik Türkiye'de sokağa çıkmak bile tehlikeli
insan hiç mi benim de ailem var demiyor acaba? kapalı olduğum halde bir tane erkeğin bile yanından geçerken kıyafetime dikkat etmeye çalışıyorum 😔 bu pislikler yüzünden kimse rahatta değil
Bu durum gerçekten çok üzücü ve hiçbir kadının sokakta rahatsız edilmeyi hak etmediğini düşünüyorum. 😔 Herkesin kılık kıyafetinden bağımsız, özgürce ve güvenle gezebilmesi en temel hakkı olmalı. Ne yazık ki bu tür davranışlar, toplumsal bir sorun olarak karşımıza çıkıyor ve kadınların yaşam kalitesini ciddi anlamda düşürüyor. Bu konuda farkındalık yaratmak ve bu rahatsızlıkların önüne geçmek hepimizin sorumluluğu. 💜
Cevap
10Cevap
Müslümanların 54 yaşındaki peygamberi kendinden tam 45 yaş küçük yani 9 yaşında kızla evlenmedi mi? Ee islama göre herhangi bir sorun yok devam sünnettir.
G. T olduklarını bende yaşadım öyle bi kaç şey
Normal sokakta yürüyorum arkamdan lad ediyorlar. 250 gr bende olsaydı keşke vs gibi pis pis ladlar
Birkac yila kalmayacaklar zaten takmayin akpli ruh hastası dedeleri
Pul biberi üfle gözlerine bir daha bakamasınlar dışarı en güzel ceza kör olmaları.
müslümanlıkla alakası yok konunun kişisel gelişim ve ruhsal bozukluklarla alakalı ama genede sen bilirsin
Kardeşim Müslümanlıkla da alakası var okuduğu kitabı anlayamiyorlar mı günah olduğunu bilmiyorlar mı günde bea vakit namaz kılıyorlar ama sokakta ağızları Akita Akita geziyorlar
bunlar it sürüsü knk takma iins cıkleri duser
Çok moralim bozuldu normalxe sokakta bile yürüyemiuoryz beş yaşındaki çocuklara bile laf atıyorlar
yanlis anlamada nerede yasıyorsun bacım sen bu kdar oluyorsa dur de yani gorduğune polise ver
Acele isim vardu istanbuldayim ve polisi arasam ne olucak biz öyle bir şey demedii diyecekler
haklısın video al o an
ben de istanbuldayım basıma gelmedi gorsem olay cıkarırım ama
Sizin gibi erkekler cogalsa keşke bana laf atan amcanın yanında diğer adamlarda vardı sadece aeslice gulduler daha neler neler geldi başıma anlayamazsin valla
bacımsu yaş kac bilmiyorum ama yani bu insalınktır erkekliklede alakası yok ki ne bileyim eski kafalı kaldım yaslandım sanırım ben buraya mesala sosyallesip arkadas edinmeye girdim cok az insan var herkes direkt seks odaklı anlamadım
Burası Müslüman ülke sende ona göre giyin
Normal tişört ve pantolon giyiyorum hem kadın sırf kıyafeti yüzünden tacize uğramayı hakediyor mu demek istiyorsun yani? Adamların yaptığı şeylere laf edeceğinize yine kadınlara laf soyluyorsunuz
Çok ayıp çok 😀😀
Hiç etik değil
Nezih semtte olmaz öyle şeyler
Abazalik her yaşta
Mentalite işte
Doğrudur
Ne dediler ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?