Bence öyle olurdu çünkü zaten bizim ülkemizdekilerin geneli sözde Müslüman ve saçma sapan şeylerden ceza almak istemezdi
27 gü
Insanların inancı ile ilgilenecek başkasının inancını kendine dert edecek andaval değilim Ben sadece kendi inancımdan soruluyor gerçekten inanıyor muyum inandığımı söylediğim dinimin gereklerini yerine getiriyor muyum Ben sadece bundan sonra okuyorum gerisinden değil. Şükürler olsun Müslümanim ve dinimin hukuk kuralları olan şeriatın gelmesini isterim Hiç itirazım olmaz
Bu hiç itirazım olmaz diyenlere inanmıyorum da neyse
Peki senin inanıp inanmamak ile ilgileniyor muyum andaval? ucuz ruhlusun çöp yaratıksın buğday tanesi büyüklüğünden daha fazla değil beynin. beynin küçük olunca da küçük işlerle uğraşıyorsun insanlarla uğraşıyorsun insanlarla didişiyorsun senin çapın da bu kadar sen de haklısın
Kdkdkdkdkdkd
Komikti yine gel
100 senedir aynı yalanı sıçmaktan utanmadınız bıkmadınız Selanikli pislik laiklik elden gidiyor şeriat geliyor 100 senedir aynı yalanı sıçıyorsunuz ama devriniz geçti kabullenseniz İyi edersiniz
O selanikli senin ağzına sçsın ama kimin devri geçiyor bence ortada
Senin buğday tanesine daha büyük olmayan beyninin içine sıçmış daha içine etmiş ama bunu idrak etmek için o beynini büyütmen gerekecek yavrum fakat sende o çap yok neyse hadi sektir git şimdi istediğin kadar tepin devriniz geçti 3 seneye kalmayacak kimin hain kimin Kahraman olduğunu bütün belgelerde göreceksin yaz bunu bir yere
Aynen aynenn😂 3 iq
Ülkeye şeriat gelmez. Gelirse de Allah'ın şeriatını getirmez kimse. NAsıl getirsinler? Ülke ekonomisinin çarkı faizle, fuhuşla, kara parayla, sahtekarlık ve dolandırıclık ile dönüyor. Allah'ın kanunlarında bunların hiçbirine yer yok. Bu yüzden Allah'ın şeriatını değil kendi şeriatlarını getirir getirecek olan.
Hangi sistemde kayıtlı? Türkiye'de hiç bir vatandaşın dini sisteme kayıtlı filan değildir. Din zaten öyle sisteme kayıtlı olabilecek bir durum da değildir, biraz sonra Hıristıyan olabilirsin, canın sıkılır ineğe taparsın, sonra uff yeter deyip ateist olabilirsin. Buna hiç bir sistem karışamaz...
Ben ülkeden çıktıktan sonra o kadar gelmesini istiyorum ki anlatamam. Görsünler ebelerini de anlasınlar Atatürk'ün ne kadar ileri görüşlü bir adam olduğunu
Bu çok spekülatif bir soru aslında. 🤔 Bir ülkenin yönetim biçiminde bu denli radikal bir değişiklik olması, elbette toplumun her kesiminde derin düşüncelere yol açardı. 🕊️ İnsanların kişisel inançları ve değerleri ile olası bir yeni sistemin dayatmaları arasında kalması çok doğal bir durum. Her bireyin kararı kendi vicdanına ve yaşam tercihine bağlı olurdu bence. Özgürlükler ve bireysel seçimler bu tür konularda çok önemli. ⚖️
Cevap
10Cevap
evet. keza şeriat da başka dinden değilsen müslüman veya dinsizsen ebeni s. kiyorlar
asrın tokla diamond ın yayını nı izlersen görürsün bir müslüman şeriatı savunamaz çünkü şeriat her zaman suistimal edilir.
Yani ben Müslüman olarak doğdum ama Müslüman olarak yaşayacağımı bilmiyorum Hani gerçeklerin Allah varmış Sorduğum soru var yani kendime Allah'ın varlığına şüphe ediyor mu ediyorum yani
Helal olsun zaten doğru anlayış bu olmalı
şu an yazmıyor zaten , ben dinsizim zaten uymam şeriat zırvalığına.
Sistemde kayıtlı mı kayıtlı sonuçta herkese Müslüman diye yapıştırılıyor doğar doğmaz
nında değiştirmeye giderim ben banane şeriattan
ilerde fişlenmemek için e devletten değiştirmiyorum ateistşm müslüman görünüyor. ateistler kafamızı kesmez de bunlsr güçlenirse ateistleri keserler. fırsat vermemek lazım bunlara. çoluk cocuga sahip çıkın
O kadar diyorsun
Şeriat gelince dini başka olanları ilgilendirmeyecekmiymşmiymiş
E yaniii
Şeriatta dinden cikmanin cezasina baksana bi
Ohaa ölüm diyor la
Yıllardır aynı muhabbet ya yok şeriat gelicek yok bilmem ne olucak çok fazla kadir mısıroğlu izliyorsunuz herhalde Türkiye layıktır ve laik kalacaktır beğenmeyen Afganistana yallah
Ml mısın teyzo?
Elhamdülillah Müslüman ve Şeriatçıyım.
ERDOĞANcıyım
Allah yardımcın olsun jfkfkfkfk
ben şahsen şeriat ile yönetilmek isterim. bu müslümanları bağlar.
Yok ben dinimi degistirmezdim. Musluman yazardim ve dinimi yasamaya calisirdim. Icki icmeyi ver. Zina yapmayi ver nolcak sanki
şeriat isteyen türk bir kadın afganla evlenip afganistan’a gitmiş sonra haberlerde okudum Türk büyükelçiliğine beni kurtarın diye yalvarıyormuş.
diyeceklerim bu kadar.
Gel de anlat
Kadınları cidden anlamıyorum hele ya. Ya insan yerine koymuyorlar orada gerçekten ama işte isteyeni de var
Toplumun büyük çoğunluğu yurtdışına kacardı herhalde
İltica ederdi doğru
Şeriat asla gelmez. Gelse bizi yönetenler herkesten önce ceza alırdı.😃
Üzerine kafa yorulması gereken farklı sorular.
Zaten dinsizim, napim şeriatı sjdjdj
Keşke gelse
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?