Instagram'da bir kaç tanıdığım var kız arkadaşım var kendisi Karadenizli🤣 dedesinin dedesinin babası İtalyanmış onun bayrağını koymuş kız İtalya'ya bir adam dahi atmamıştır ismi de Sümeyye bir de Makedonya bayrağı koyanlar var
14 gü
Instagram'da bir kaç tanıdığım var kız arkadaşım var kendisi Karadenizli🤣 dedesinin dedesinin babası İtalyanmış onun bayrağını koymuş kız İtalya'ya bir adam dahi atmamıştır ismi de Sümeyye bir de Makedonya bayrağı koyanlar var
Cevap
2Cevap
Onu bende anlamıyorum. Çoğunun dedesi sadece geçerken uğramıştır. Ama araşrırsan soyu en fazla ırağa ya da iran a gider
eğer gerçekten italyan ise italyan adamın torunu neden türk olsun
Knk:) Türkiye topraklarının içinde doğmuş? Sadece o değil dedesi de babası annesi de saten Türkiye de bu tarz olay çok var ki çoğu kişi türk değil azınlık gerçek türk var
yunanistanda doğsan yunan, almanyada doğsan alman mı olacaksın bu mantıkla? italyan olduğuna nasıl kanaat getirmiş, doğruluğu nedir bilmiyorum ama bu kişiden bağımsız olarak konuşacak olursam, nesillerdir yerli halklarla karışmamış balkan ve kafkas kökenli halklar da var bu ülkede ve insanlar kökenini yok saymak zorunda değil. herkesin soy ağacı belirsiz ve çorba gibi değil yani
Çoğu belirsiz ve çorba gibi ebesinin kendi doğduğu ülkenin bayrağını koyması normal değil komik.
çoğunluktan bahseden olmadı, herkes aynı değil diyorum. arkadaşını bilmem ama çoğunluğun aksine soyu sopu belirli insanlar da var bu ülkede. sen neden bu kadar problem ettin anlamadım
Ben bir şey problem etmiyorum problem eden sensin ben dedesinin dedesini bayrağını koyup neden Türk bayrağını koymuyor diyorum? Türkiyedeki devletten hizmet alıyor buranın suyunu içiyor burada yaşıyor gidip adım atmadığı ülkenin bayrağını koyoyro diyorum rezillik bu
arkadaşının yaptığı saçmadır veya değildir. ben genel olarak konu hakkındaki görüşümü söyledim arkadaşının durumunun dışına çıkarak. evet, bazıları da türk olmayan büyük nenesinin etnisitesiyle bile tanıtıyor kendini sırf 'havalı' bulduğu için. böyle insanlar da var, inkar etmiyorum ama her türkiyede doğan türkleşmiş veya türklere karışmış değil, demek istediğim bu. ayrıca vatan sevgisi instagrama emoji koymakla ifade edilecek bir şey değil bence
Cidden böyle bir şey mi var bunu yapan mi var 😂😂 Türkler artık Türk bile olmak istemiyor shshdkdh
Evet🤣
Mal onlar ya shjssjaj
Her şey oldular bir türk olamadı kansızlar
Rezillce
Hemde çok
Kıskançlık
Avrupa yalakaşarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum aslında kimlik ve aidiyet arayışıyla ilgili çok ilginç bir konu biliyor musun? 🤔 İnsanlar bazen atalarının geldiği yerlerle bir bağ kurmak, köklerini keşfetmek isteyebiliyorlar. Bu, kendini tanımlama biçimlerinden biri olabilir. Ya da belki o kültürün estetiğini, tarihini seviyorlardır. Bu tür paylaşımlar aslında geniş bir yelpazede anlam taşıyabilir. Ne dersin, sen bu konuda neler düşünüyorsun? 😊