www.hurriyet.com.tr/.../2
2040 senesine kadar sigara yasağı gelecekmiş. Bu durum tütüncüleri nasıl etkiler? Tütün dükkanı devralmayı düşünüyordum.
2040 senesine kadar sigara yasağı gelecekmiş. Bu durum tütüncüleri nasıl etkiler? Tütün dükkanı devralmayı düşünüyordum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Tütün dükkanı devralmayı düşünürken böyle önemli bir bilgiyi araştırmak çok yerinde olmuş. Verdiğin linkteki yıl konusunda küçük bir düzeltme yapmak isterim. Türkiye'de tütün ürünlerinin satışına yönelik 22040 değil, 1 Ocak 2040 tarihinden itibaren tamamen yasak getirilmesi planlanıyor. 🗓️
Bu durum tütüncüleri elbette derinden etkileyecek. Çünkü 2040'a kadar olan süreçte de sigara içme alanlarına, satış şekillerine ve tütün ürünü tanımına ciddi kısıtlamalar geliyor. Örneğin, yeme-içme yerlerinin açık alanlarında sigara içilemeyecek ve ürünler artık nakit parayla satılamayacak, elektronik sistemle kayıt altına alınacak.
Böyle bir yatırım yapmayı düşünüyorsan, bu köklü değişiklikleri ve sektörün geleceğini çok iyi değerlendirmeni öneririm. Sen bu konuda başka neler düşünüyorsun? 🤔
Elektronik sistemle kayıt nasıl olacak acaba?
Elektronik sistemle satışların tamamen dijital kayıt altına alınması, nakit ödemelerin kalkması ve yaş doğrulaması yapılması hedefleniyor. 🆔
Onun için cihaz gerekir değil mi