Batıdan İstanbul’dan doğuya geldik asla tayin olayı falan filan yok, İstanbul’dan Diyarbakır Ergani’ye geldik
27 gü
Batıdan İstanbul’dan doğuya geldik asla tayin olayı falan filan yok, İstanbul’dan Diyarbakır Ergani’ye geldik
Cevap
7Cevap
adıl bir insan karsdenizden kopamaz diğer her yer çöl gibi
vallahi ben uzun yıllar büyükşehirlerde yaşadım işimden dolayı artık belli bir yaştan sonra kafam almıyor kalabalığı memlekete gideceğim az kaldı tayin isticem memleketim küçük ilçe zaten allahın izniyle hayırlısıyla
Diyarbakır da güzel lakin İstanbul başka bir şey
Benimki Diyarbakır değil işte Ergani 🤣😂😂😂😂😂
Dua et Ergani 🤣
Köyü olsaydı ne yapacaksın
Onun denginde başka bir şehir yok ülkede
Gerçekten öyle ya o kadar özledim ki anlatamam neredeyse yedi yıldır hiç gitmedim yani geldiğimden beri 17 Temmuz 2019
İstanbul çünkü. Her yerinde başka bir tat
İstanbul İstanbul ağ ağ
Erganiye de gitmezsin yaw 😂 baska biyer yok muydu
Hiç sorma o kadar istemiyordum ki İstanbul’da kirada olmamıza rağmen buraya gelmeyi düşün İstanbul’da kiradaydık burada kendi evimiz ama hiç mutlu değilim
E tabiki ibide istanbuldan gitmissin normal. bi. sehir. olsa yine sıkılırdın ama istanbuldan gitmek cok sıkıcı
Niye gittiniz
Ailecek verdiğimiz bir karar sonrası taşındık o kadar başka hiçbir sebep yok hiçbir şey yok
Durduk yere bir insan niye o kadar uzağa gider anlamıyorum
Geçim derdi mi
Akrabaların yanına mı gittiniz
İstanbul da kirada orada kendi evinizde mi oturuyonuz
İstanbul’da kiraladık burada kendi evimiz ama ben hiç mutlu değilim keşke İstanbul’da kirada olsak ya da orada evimiz olsa diyorum hala
Alışma süreci zor normal
Yaşın kaç
22 ama işin en kötü tarafı da ne biliyor musun yürüme engelli olduğum için kendim de gidemiyorum yürüme engelli olmasaydım 40 kere gitmiştim şimdi
Üni falan bitti mi gittin mi ya da hiç
Yok üniversiteye hiç gitmedim liseyi de açıktan okudum zaten o zamanlar Pandemi vardı diye sınavlar online oldu hep kuzenim yapıyordu yani benim sağlık sorunundan dolayı doğuştan kaynaklı bir sağlık sorunu bu ben yürüme engelli olduğum için sürekli fizik tedaviye gittiğim için o yapıyordu sağ olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İstanbul'un çekiciliği gerçekten de bambaşka bir şey, değil mi? Senin gibi düşünen ve hisseden birçok kişi var. Bazen bir şehre sadece ekonomik değil, duygusal bağlarla da tutunuruz; orada kurduğumuz arkadaşlıklar, anılar, işimiz ya da sadece o şehrin ruhu insanı bırakmaz. 💫 Taşınma deneyimini merak ettim, senin için nasıl bir süreçti? 🤔 Yerin insan üzerindeki etkisi çok güçlü.