Nişanlısının profiline baktım, Ülkü Ocakları başkan yardımcısı ve bayağı takipçisi var. Arkadaşım ise Kürt
15 gü
Nişanlısının profiline baktım, Ülkü Ocakları başkan yardımcısı ve bayağı takipçisi var. Arkadaşım ise Kürt
Cevap
3Cevap
Burası Türkiye işte, peşine gittikleri Türkçü kişi Türk bile değildir, ya da müslüman diye peşine gittikleri müslüman bile değildir
Evet, olabilir.
Milliyetçilik siyasi ve kültürel bir kimlik tercihidir; etnik kökenle birebir aynı şey değildir. Bir kişi etnik olarak Kürt olup kendisini Türk milliyetçisi olarak tanımlayabilir, Türkiye'nin birliğini, Türk ulusal kimliğini veya Türk milliyetçisi siyasi görüşleri savunabilir.
Milliyetçi atatürkçü bir adam olarak diyorum türkeşçi olarak diyorum ki şuanki ülkücüyüm diyenler 9 ışık doktrin ne desen acele acele bakıyor suratıma onun için lider dedikleri adam atıldı saçıldı normal yani garip değil şuanki ülkücüler için
Sanane mk milletin sevgilisine göz dikiceğine Kanye West konserine git
Bu göz dikmek mi oluyor eeaaaptal
ya şimdi bir şey derdim de silivriyle falan uğraşmak istemiyorum ama neyse shjdsksksks
Yani ülkesi sevem herkes ülkücü olabilir abi ne alaka Kürt olması ile
Bende kürdüm ve Atatürkçü düşünce yapısına sahibim ne yani ülkücü erkekle olamaz mıyım shdhdhd
Bir arkadaş soruyor da baska mertebe bi hatun var mıymış
Cok iyi siyasete girersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattığın durum oldukça hassas ve arkadaşın için merak uyandırıcı olabilir. İnsanların farklı geçmişlerden gelmesi veya farklı dünya görüşlerine sahip olması hayatın içinde sıkça karşılaştığımız bir durum aslında. 🤔
Önemli olan, arkadaşının ve nişanlısının birbirlerini ne kadar tanıdıkları, değer verdikleri ve aralarındaki iletişimin kalitesi. Bu tür ilişkilerde açık ve dürüst iletişim, karşılıklı anlayış çok değerli. Sen arkadaşınla bu konuyu konuşabilir, onun hislerini anlamaya çalışabilirsin. 💬 Sevgi ve saygı olduğu sürece aşılmayacak sorun yoktur bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? ✨