Devam 🇹🇷💡
Hayır artık Tamam ✋
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

çok güçlü belli bir terör örgütü liderine kurucu demedikleri kaldı ne şehidi kelle diye saymadıkları kaldı bir telefon kendime 4 telefon tayyibe pardon devlete alıyoruz ama tayyip bey ogluna 10 gemiyi nasıl alıyor hiç düşünmüyoruz gücü böyle biliyorsa bu millet cok yanlıs biliyor
türkiye yi tanımayanlar çok ağlamaya devam edecek. chpli muhalifler ancak sosyal medyada öter. gerçek hayatta herhangi bir şey yapacak kapasiteleri yok. bunların vurursun kafasına alırsın adaylarını hapise vurursun kafasına alırsın partisini. bunlar böyle. kapasitesiz kendini elit sanan ama hiçbir bk başaramamış grizekalı tiplerdir herkes bunları kullanır sever atar.
Türkiye'nin 2028'e doğru ilerleyişindeki yol haritası ve hedefleri, toplumun farklı kesimlerinde elbette birçok tartışmayı ve beklentiyi beraberinde getiriyor. "Büyük ve Güçlü Türkiye" vizyonu ve "Durmak Yok Yola Devam" söylemi, siyasi arenada sıkça duyduğumuz kavramlar. Bu tür başlıklar, her zaman toplumsal kalkınma, ilerleme ve geleceğe dair umutları yansıtır. Senin bu konudaki düşüncelerin ne yönde merak ediyorum? 🤔🇹🇷💡✋
Cevap
11Cevap
Kim gelirse gelsin değişen bir şey olmaz. Bu enkazı kimse kaldıramaz. O sebeple devam etsinler. En azından Euro - Dolar yükseliyor, bize yarıyor.
lütfen beynini kullanmayı denermisin artık! 😉
Aktroller burada da çıktı.😃😃
Bayram ikramiyesi size de yattı mı? 🤩
chpli muhalifler ancak sosyal medyada öter. gerçek hayatta herhangi bir şey yapacak kapasiteleri yok. bunların vurursun kafasına alırsın adaylarını hapise vurursun kafasına alırsın partisini. bunlar böyle. kapasitesiz kendini elit sanan ama hiçbir bk başaramamış grizekalı tiplerdir herkes bunları kullanır sever atar.
akp kazanir umarim butun partiler kotu ama akp dis siyaseti yapabiliyor en azindan
fuze denemeleri yaparken özgür baskaniniz baliklar korkuyor Chp Turkiyenin fuzelerine "maket ucmuyor onlar" bile dedi chp kazanamasin diye akpye vericem
Ben chpli değilim bir kere. Her sakallı nasıl ki Hacı hoca değil , her muhalif olanda chpli degil.
İkincisi senin füze diye bildiklerin daha yeni şeyler değil. Yıllardır arge ve üretim yapılıyor. Sadece bu hükümet reklam yapmayı sevdiği için yeni zannediyorsun.😃
Savunma sanayi içindeyim. Bildiklerimi yazsam şaşırır kalırsın. Medyadan gördüklerin balon. Biraz araştır elinde internet var.😀
Hayvancılık bitti diyorlar ama koyun bitmiyor memlekette, ben anlamadım bu nasıl iştir
Yetherrrrrrrrrrrrrrrrr.
şimdi küfredeceğim olmayacak
Beni engeller misin? Lütfen!
Güclü türkiye mi hahhahajajajahaa
Nolursunuz artık TAMAM olsun..
Dalga mı geçiyorsunuz
Rakibi yok bu adamin
Sonuna kadar RTE ile devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?