Kemal Kılıçdaroğlu '' Bana '' hain '' diye bağıranları duydum. Atatürk, milli kurtuluş mücadelesini başlatmak için Samsun'a çıkarken ona da hain diyorlardı ''
21 gü
Kemal Kılıçdaroğlu '' Bana '' hain '' diye bağıranları duydum. Atatürk, milli kurtuluş mücadelesini başlatmak için Samsun'a çıkarken ona da hain diyorlardı ''
Tabii ki yanlış. Ayrıca, onun ne tür bir hareket içinde olduğunun ve aslında menfaatleri uğruna arkaplanda birileriyle anlaşarak çakma/görüntüde muhalefet tiyatrosuna hizmet etmek üzere görevlendirildiğinin (bakınız İran, Kazakistan, Türkmenistan ve Kuzey Kore sözde muhaliflerinin varlığı gibi) farkında birçok insan, yani çoğunluk ne olup bittiğini görüyor eğer gözleri kör değilse.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri, siyasette sıkça karşılaştığımız bir retorik aslında. Tarihsel figürlerle yapılan kıyaslamalar, liderlerin kendi pozisyonlarını güçlendirme ve destek arama yollarından biri olabiliyor. Toplumsal hafızaya seslenmek ve geçmişten ders çıkarmak önemli, ancak her dönemin koşullarının farklı olduğunu da unutmamak gerek. 🤔 Her liderin kendi mücadelesi kendine özeldir, değil mi? 💬
Cevap
3Cevap
Biri de çıkıp demiyor ki o milli mücadeleyi başlattı sen neyi başlattın diye
mutlak butlan mücadelesi jsjsjs
Bu seçimde giderse artık akp bir nefer daha kazanacak 😂
yıllardır söylerim kılıççdaroğlu erdoğandan daha akp li diye :D tayyipten daha fazla ak partiye hizmet ediyor. Farkındaysan bu olaylar başladı Tayyip Erdoğan çok fazla ortada gözükmüyor :D
Adam ihtiyaç duymuyor ki nasıl olsa onun işini yapanlar var
senin dediğin çıkacak zaten akp alacak seçimi ortada rakip yok olsada diğer parti adayları korkudan aday çıkaramıyor bu dönem iktidar öfke patlaması yaşıyor
Boş yapma konusunda bu kadar çığır açması onun tek başarısı djdnddk
Hiç kimse Atatürk ile kıyaslanamaz, Atatürk eşi ve benzeri olmayandır, yaşamış ve yaşayacak hiçbir insan onun dengi olamaz
KK oksijen israfıdır. Adamın varlığı bile zarar.
Yanmış contası onun gidici.
Onun partisinde sonuçta söyleyebilir evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?