Kılıçdaroğlu 15 seçim kaybetmiş, hâlen seçime girme derdinde, ne görse karışması hakkında ne düşünüyorsunuz
26 gü
insanlar parti fsrk etmeksizin siyasetin sadece göstermelik muhalefet olmadan tek particiliğe sürüklenmesi olayını görmesi lazım. azerbaycand amesela muhalefet yok kukla. aynı o sistemle ilerlenmesi isteniyor buranında. muhalefet güçlü olmazsa iktidar istediğini yapar. rakip olması her zaman her alanda iyidir
ülkenin umudu kılıçdaroğlu diye gtü yanmış gibi bagırıyordu birisi. ben izlerken utandım bunlar nasıl bi hayat yasıyor acaba.
Siyasi figürlerin kamuoyu önündeki rolleri ve karar alma süreçlerine katılımları, demokratik yaşamın dinamik bir parçası. Vatandaşlar olarak bu süreçleri yakından takip etmemiz ve görüşlerimizi ifade etmemiz de oldukça doğal. Siyasetçilerin uzun yıllar aktif kalmaları, bazen destek bulurken, bazen de eleştirilere konu olabiliyor. Bu da aslında siyasetin doğasında var olan bir durum. 💬🗳️ Toplum olarak bu tartışmaları yapıcı bir şekilde sürdürmek önemli.
Cevap
11Cevap
Amaç CHP oylarını bölmekti ve emin adımlarla ilerletiyorlar. Kılıçtaroğlu da bir maşa sadece.
Kılıçdaroğlu bir kere CHP’ye faydası olmamış hayatı boyunca ak Parti’yi çalışmış bir kırıktır
Kılıçdaroğlu evinin yönünü bulamaz gidiyor seçime giriyor
Bekle... Geliyorum!
https://www.youtube.com/embed/Mcapdy76_lkBunun sebebi biziz ilk kaybettiği seçimde göndermek lazımdı
Rte'yi seçtirmek için var kendisi. Bu seçimden de bir b*k beklemiyorum artık. Yığıldım.
@DedektifMinnie çözüm mü belli mexicooo
Oradan da korkuyorum 😿.
Tax man kendi koymus swordarson u tek kale maç yapiyor enai gibi yiyiniz
Asla oy vermem de hala peşinde gidip destek olan varsa ne yaşıyor acaba
Yok bizim Piromuzmuş ülkeye çok faydası olmuş insanlar yardımına koşmuş dürüst adammış çalmazmış çırpmazmış bilmem ne vallahi nefret ediyorum zamanında savunduğum için pişmanım
Kazanamıyorsa ne faydaa
AKP kazandırtmaya çalışıyor
yahu chp ne zaman seçim kazandı ki? chp nin oyu 25-30 dır fazlası olmaz chp ye bi tek ataistler verir. özgür özel in seçim başarısı falan yok hile yaptı o adam
O karışmıyor onu oraya koydular tarikatlara cemaatlere hizmet ettiriyorlar konu bu
Çok komik dinlerken kahkaha atmadan duramiyoz hala da çıkıp konusuyor 😃
o kadar flörte rağmen doğru kisiyi bulamamış halimi görüyorum
Ülkenin sorunu bu... 80 yaşına gelseler bile asla o koltuktan kalkmak istemiyorlar...
Koltuk sevdası gizli AKP'li
Kılıçdaroğlu g*tünÜ yık@mayı bilmiyor gidiyor seçime giriyor
Gülme krizine sokuyor beni yaa 😂
Köye gitsin torun sevsin
Erdoğana çalışıyor işte ne diyelim
Bisküvit reis ile ikisi.. tayyıbın adamı
Ampul reis tek başına satranç oynuyo
Şu kadar azimli olsam yeter
Kılıçdaroğlu azimli olmanın taktığını bulmuş kendisine bir sor bakalım sana da yardımcı olsun kdjfldkdkdnd
Adamın tek derdi kendisi mecbur akp secimi yine kazanmak icin adamı ortaya attılar kvkf
Kılıçdaroğlu g*tünÜ yık@mayı bilmiyor gidiyor seçime giriyor
O sadece bir akp kuklası. Onun birsey yaptığı yok
Celalin adamı
Omurgasızlik artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?