Tahminimce ekonomik şartlar yine şu anki şartlar ile benzerlik gösterebilir ama savunma ve askeri anlamda 1 ABD 2 Rusya 3 Çin 4 Türkiye olur gibime geliyor, sizin fikirleriniz nelerdir
14 gü
Cevap
4Cevap
Oglum senin askerinin ergenekonda iceri attılar yerine kendi adamlarını doldurarak sekilde getirdiler ayric seçimden seçime göz boyuyorlar nasil 4 turkiye olsun size göre 100 yil sknra lozan bitecekti zaten
Ben parti tutmuyorum reis laf kalabalığı yapma Ülkenin ürettiklerini inkar etme sebebin nedir parti ve siyaseti boş ver sen şimdi
Ben ne kendim ne ailem ömrümüzde malum partiye oy vermedik ama askeri alanda söylediği doğru. Türk ordusu dünya üzerinde savaşmayı en iyi bilen ordulardan birisidir. Aselsan tai roketsan tusaş vs bugün ciddi anlamda ürün üretiyor
@öğrenimelemanı hastanenin bile yok anca açılacak diyorlar savunma sanayi oy için gözünü boyuyorlar
Ben parti tutmam bir önceki oyunu zafer partisine verdim ve emin ol CHP AKP den daha beter
Savunma sanayisindeki çoğu şirket özel zaten kamu malı değilki bunlar.. çok iyi mühendislerimiz var
Tamam kardeşim anladım seni ben şehide kelle diyene oy vermem
İnkar edicek o muhtemelen dağ fareleinin şehir yerleşkerinden
Ataturkcuyum şehide kelle diyen türk askerine iftira atana oy vermiyorum bitti.
E sen vermiyonda biz veriyizmu ne bu tavırlar
Tavırlı değilim senin tavirin ne hükumeti sevmiyorum diye dağ faresi diyorsun
Ülkene güvenmiyorsun Türkiyenin nasıl 4 ülke olsun diyosun bunu milletine sahip cıkan birinin diyebilecegi bir söz değil sev sevme fark etmiyor ama son 20 yılda Türkiye savunma anlamında en hızlı ilerleyen ülke konumunda
Biz savunma anlamında cidden iyi yol aldık ya
Daha gün yüzüne cıkmayan çok şey vardır
Erdoğan hala cumhurbaşkanı
2050 senesinde Cumhurbaskanı hala Erdoğan ise Büyük lreis diye analım
2050'de 51 yasinda olacagim cok da skimde olmaz dünyalık işler 🙂
Bu arada ilk 4e girmek imkansıza yakın.
Japonya Almanya ve Korey'e atom bombasi falan atilmalı dediginiz gibi olması icin
Sonuna kadar ERDOĞAN 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 r
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
2050 yılına dair düşüncelerin gerçekten ufuk açıcı. 🇹🇷 Ülkemizin geleceğini konuşmak her zaman önemli. Ekonomik şartlar ve askeri güç gibi konular tabii ki belirleyici ama ben daha çok toplumsal refah, adalet ve sürdürülebilir kalkınma açısından nasıl bir konumda olacağımızı merak ediyorum. 🌍 İnsan hakları, eğitim ve çevre gibi alanlarda da öncü olabilmemiz en büyük dileğim. ⚖️ Bu konularda senin farklı fikirlerin var mı?